Ασπροπρόσωπη έβγαλαν τη ΝΕΡΙΤ οι δυο απεσταλμένοι της στη Βραζιλία

Ασπροπρόσωπη έβγαλαν τη ΝΕΡΙΤ οι δυο απεσταλμένοι της στη Βραζιλία

Παρά τη μικρή αποστολή στο Μουντιάλ, Μαλισιώβας – Κοντός, «καθάρισαν» για λογαριασμό του νέου φορέα

Εκτός από τα αναμενόμενα και αξιοσημείωτα ρεκόρ τηλεθέασης που κατέγραψε η ΝΕΡΙΤ με τους αγώνες της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας… Ο νέος φορέας σημείωσε και ένα αρνητικό ρεκόρ, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης – για τόσο μεγάλη διοργάνωση – είχε μόνο δυο απεσταλμένους! Η τύχη όμως ήταν με το μέρος της ΝΕΡΙΤ, καθώς και οι δύο δημοσιογράφοι ως άψογοι επαγγελματίες κάλυψαν άριστα τους αγώνες της Εθνικής! Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαλισιώβα που είχε την ευθύνη του ρεπορτάζ για την τηλεόραση και τον Χρήστο Κοντό στο ραδιόφωνο.

Ασπροπρόσωπη έβγαλαν τη ΝΕΡΙΤ οι δυο απεσταλμένοι της στη Βραζιλία

Δημήτρης Μαλισιώβας με την Αλεχάντρα Γουιντράνγκο (δημοσιογράφο της Κολομβίας) και τον φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Ευροκίνηση και μέλος της ΕΦΕ Βασίλη Κουτρουμάνο

 

Μπορεί λοιπόν να έχει χαθεί η έννοια του αποκλειστικού στις μέρες μας με τόσα sites, ο Μαλισιώβας όμως επιβεβαίωσε ότι επάξια κατέχει τον τίτλο του νούμερο ένα ρεπόρτερ της Εθνικής! Η ΝΕΡΙΤ, αλλά και το ραδιόφωνο, επί 22 ημέρες στη Βραζιλία μετέδιδαν πρώτοι τις μεγάλες ειδήσεις της Εθνικής: από το επεισόδιο Τζαβέλλα – Μανιάτη και την επιστολή των διεθνών στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μέχρι τη βασική εντεκάδα του Σάντος, δύο ή και τρεις ημέρες πριν τους αγώνες!

Δυστυχώς το πρόβλημα, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, ήταν ο ίδιος ο φορέας, δηλαδή η ΝΕΡΙΤ που δεν πρόβαλε όσο θα έπρεπε τα αποκλειστικά της… σε αντίθεση με τα ιδιωτικά Μέσα που τα «πουλάνε» στο έπακρο!

Ασπροπρόσωπη έβγαλαν τη ΝΕΡΙΤ οι δυο απεσταλμένοι της στη Βραζιλία

Επίσης ο Χρήστος Κοντός που ο περισσότερος κόσμος τον γνωρίζει από τις μεταδόσεις του Παναθηναϊκού από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, έβαλε τη σφραγίδα του και στην περίπτωση της Εθνικής… κυρίως με το αντικειμενικό του σχόλιο στις μεταδόσεις των αγώνων. Απέφυγε να «φορέσει» φουστανέλα και το απέδειξε στην περίπτωση του πέναλτι με την Ακτή Ελεφαντοστού… Δίκαιο ή άδικο, άρεσε ή δεν άρεσε, τόλμησε και είπε τη γνώμη του και αυτό μετράει στη δημοσιογραφία!

ΥΓ Και οι δυο δημοσιογράφοι, όπως άλλωστε και όλοι οι αθλητικοί που δουλεύουν νυχθημερόν στην Αγία Παρασκευή είναι στον «αέρα», αφού ως γνωστόν ο διαγωνισμός ο ίδιος είναι στον «αέρα»!

Comments are closed.