Εξαλλη η πεθερά του Σαρκοζί: «Του κόβουν τα πόδια»

Εξοργισμένη δηλώνει η Ιταλίδα ηθοποιός και πεθερά του Νικολά Σαρκοζί, Μαρίζα Μπρούνι Τεντέσκι, για τα βάσανα του γαμπρού της, καταγγέλλοντας πολιτικά υποκινούμενη εκστρατεία εναντίον του που έχει στόχο- όπως λέει- να «κόψει τα πόδια» του πρώην προέδρου, εμποδίζοντας την επιστροφή του στην ηγεσία της γαλλικής δεξιάς. Ο Σαρκοζί τελεί υπό δικαστική έρευνα, κατηγορούμενος για άσκηση αθέμιτης επιρροής και για δωροδοκία, με στόχο την παρακώλυση του έργου της δικαιοσύνης σε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται.

Εξαλλη η πεθερά του Σαρκοζί: «Του κόβουν τα πόδια»

Σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa», η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι θεωρεί ότι «το πραγματικό σκάνδαλο είναι αυτή η απροσδόκητη εξέλιξη, ο τρόπος και η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε για να αποδοθούν αυτές οι κατηγορίες σε βάρος του Νικολά».

«Περιέργως αυτή η έρευνα βγαίνει τώρα. Εμείς που είμαστε πιο κοντά του, είμαστε όλοι έτοιμοι να βάλουμε το χέρι στη φωτιά για την ηθική του ακεραιότητα, αλλά είναι η στιγμή που επιλέχθηκε η οποία ”φωνάζει” την επιθυμία για βεντέτα», υποστηρίζει η Μαρίζα Μπρούνι Τεντέσκι, αφήνοντας κι εκείνη με την σειρά της να εννοηθεί ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον του γαμπρού της και χειραγώγηση της δικαιοσύνης.

«Αυτός είναι ένας τρόπος να του κόψουν τα πόδια μια δια παντός. Και αυτή η πρωτοβουλία της δικαιοσύνης έρχεται ακριβώς την στιγμή που δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στην ηγεσία του (κεντροδεξιού κόμματος) UMP», υπογραμμίζει η μητέρα της Μπρούνι, προσθέτοντας:

«Ήταν φανερό ότι η πολιτική καριέρα του δεν θα σταματούσε εκεί (…). Είναι ακόμη νέος και ταλαντούχος», δηλώνει η πεθερά του πρώην προέδρου, ο οποίος τελεί υπό δικαστική έρευνα, μετά την κράτησή του στα πλαίσια της υπόθεσης για άσκηση αθέμιτης επιρροής και παρέμβασης στο έργο της δικαιοσύνης.

Αναφερόμενη στην στάση της κόρης της, Κάρλα, η μητέρα της, σημειώνει: «Αντέδρασε στην είδηση όπως κάθε σύζυγος που ξέρει πολύ καλά τον σύντροφό της και κάνει το καθήκον της με το να στέκεται στο πλευρό του».
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.