Αχ ρε κατακαημένη ΝΕΡΙΤ

ΝΕΡΙΤ

email αναγνώστη

Το κλείσιμο της ΕΡΤ θα το χρεωθούν από την ιστορία οι πολιτικοί που πρέπει και θα εκτιμηθούν οι πραγματικές αιτίες καθώς οι απόψεις στην πιάτσα διίστανται αν τελικά οφειλόταν στο θυμικό ενός ανθρώπου ή τελικά ήταν συμφέροντα ιδιοκτητών καναλιών και του πάροχου δικτύου.

Οι διάφοροι Φορτσάτοι, Προκομμένοι και τώρα ο δυστυχής LongJim τι κερδίζουν άραγε;

1ον δουλειά νεκροθάφτη βάζοντας την ταφόπλακα της οριστικής ανεργίας σε 2500 οικογένειες ;

2ον την απόλαυση να τους τρέχουν στα δικαστήρια την επόμενη πενταετία ;

3ον Εξουσία και καμιά καλή αρπαχτή ;

Να τους θυμίσουμε πάντως πως πασίγνωστος πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ όταν με τα «χίλια ζόρια» αθωώθηκε τελεσίδικα τον πήραν τα κλάματα και δεν είχε κάνει ούτε το 5% από ό,τι τα ανωτέρω παλικάρια της φακής.

Βέβαια από τα παλικάρια της φακής ο μεν ένας μας τελείωσε, ο άλλος παραμένει «σκιώδες αφεντικό» που στόχο έχει να γίνει ΠΡΥΤΑΝΗΣ έτσι έχει αρχίσει ήδη να πουλάει στο «σύστημα» ρουσφέτια, τρέχοντας για αυτό τον δυστυχή LongJim.

Όλοι έχουν ψυλλιαστεί τι τρέχει και πως τα μαγειρεύουν, ήδη ο συνήγορος του πολίτη τον περιμένει στην γωνία με τις πρώτες «υλοποιήσεις», στην συνέχεια μηνύσεις και αγωγές κατά της εταιρείας ΚΑΙ προσωπικές.

Για ποιο λόγο ; Για τις προσλήψεις-εκτελέσεις !

Στον εκτός ΑΣΕΠ «διαγωνισμό» των Δημοσιογράφων και των Βαφτισμένων Καλλιτεχνών, ο κακός χαμός.

Στον άλλο τον «πιο τίμιο» του ΑΣΕΠ όλοι σχεδόν οι πρώην ΕΡΤικοί μέχρι και διευθυντές με ψεύτικες υπεύθυνες δηλώσεις προϋπηρεσίας. Προβλέπεται σαφέστατα αποκλεισμός ΚΑΙ δίωξη.

Που έμπλεξες ρε LongJim ο ένας σε βάζει να του κάνεις ρουσφέτια να πουλήσει εκδουλεύσεις για να γίνει πρύτανης και εσύ να φτιάχνεις επιτροπές και συμβούλους με τελειωμένους υπερήλικες (μην πω τίποτε χειρότερο).

Δείξε θάρρος και μάζεψέ τα όλα πίσω ή παραιτήσου όσο είναι καιρός για να γλυτώσεις. Εξάλλου στο τέλος εσύ θα την πληρώσεις για τις βλακείες όλων ;

Η τεράστια νομικός που σε συμβουλεύει και θα σε σώσει, να ξέρεις η μόνη καλή γνωριμία (οικογενειακή) που έχει είναι στον ΑΣΕΠ, για αυτό και όλα «τα σπρώχνει» προς τα εκεί.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ το προσωπικό παιχνίδι που παίζουν στην πλάτη της συγκυβέρνησης με την θητεία τους Fortsatos & LongJim.

Comments are closed.