Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του HOT DOC προαναγγέλλει ο Χ.Αθανασίου

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του HOT DOC προαναγγέλλει ο Χ.Αθανασίου

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με αφορμή τις «αθλιότητες» του περιοδικού Hot Doc και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ανακοίνωσε την Πέμπτη από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Το δημοσίευμα φέρει τον κ. Αθανασίου να μην έχει δηλώσει στο «Πόθεν Έσχες» του πολυτελή κατοικίας 281 τ.μ., ενώ πηγές προσκείμενες στον υπουργό τονίζουν ότι πρόκειται για δημοσίευμα που στηρίζεται σε ανώνυμη καταγγελία που είχε υποβληθεί προ ετών στον Άρειο Πάγο και η οποία έχει ελεγχθεί και αρχειοθετηθεί δυο φορές.

Την αφορμή για να έλθει το δημοσίευμα στη Βουλή έδωσε, στη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, τονίζοντας ότι «ο εν λόγω υπουργός συνδέεται με μια σειρά σκανδάλων που έχουν βρωμίσει την πολιτική ζωή της χώρας». Εξέφρασε, μάλιστα, απορία για το γεγονός ότι ο υπουργός παραμένει στη θέση του.

«Για το ΗΟΤ DOC, για τον κύριο Βαξεβάνη και τις αθλιότητες του, αλλά και για τις αθλιότητες του ανώνυμου επιστολογράφου, δεν θα σας απαντήσω» σχολίασε ο κ. Αθανασίου. «Αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να σας δω ως μάρτυρά του στη δίκη, η οποία θα γίνει όταν πάμε στη Δικαιοσύνη. Διότι εσείς τα ξέρετε και προαναγγέλλετε όλες τις αθλιότητες που έχουν κριθεί κατ’ επανάληψη».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε, πάντως, την επίθεση: «Δεν μου απαντήσατε όμως για τα 281 τ.μ. Είπατε για αθλιότητες Βαξεβάνη, τον οποίο δεν γνωρίζω και ούτε πρόκειται να πάω μάρτυρας σε κανέναν. Εδώ λέει για 281 τ.μ. που δεν έχουν δηλωθεί. Πες: το ξέχασα άνθρωπέ μου. Το ξέχασα, εντάξει. Τι είναι 281 τ.μ. για εμάς τους υπουργούς του Μνημονίου; Για εμένα όμως σημαίνουν πολλά. Όχι 281, αλλά ακόμη και 5 τετραγωνικά γιατί μπορεί να είναι το κελί που θα με κλείσουν σήμερα ή την άλλη εβδομάδα» σημείωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Πηγή in.gr

Comments are closed.