PHOCUS: Νέα εταιρία επικοινωνίας

PHOCUS

Μια νέα εταιρία επικοινωνίας με εξειδίκευση στον ιατροφαρμακευτικό τομέα ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά. Η εταιρία PHOCUS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων σε εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας και του φαρμάκου.

Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Ανδρέας Μπόνης, έμπειρο στέλεχος της αγοράς, που επί σειρά ετών συνεργάζεται με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου. Η ομάδα της PHOCUS αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες – στελέχη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, ειδικούς συμβούλους σε θέματα πολιτικής και οικονομικών της υγείας, επιστημονικούς συνεργάτες, κειμενογράφους, art directors και digital content managers.

H PHOCUS προσφέρειέναευρύφάσμαυπηρεσιών, οιοποίεςκαλύπτουντουςεξήςτομείς: Corporate Communications, Brand Communications, Healthcare Professional & Patient Advocacy, Public & Government Affairs, Market Access, Digital Communications, Research & Data Insights, Creative Design.

Comments are closed.