Το Πρωινό του ΑΝΤ1 κορυφαίο στην τηλεθέαση όλη τη σεζόν

Λιάγκας - Σκορδά

Πρώτη εκπομπή στη ζώνη της σε όλα τα κοινά

Η καλή μέρα από Το Πρωινό φάνηκε… και τελικά ήταν καλή για όλη τη σεζόν! Οι τηλεθεατές έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως προτιμούν να απολαμβάνουν Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 και η προτίμησή τους αυτή, παρέμεινε σταθερή ολόκληρο το χρόνο!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μαζί με τη super ομάδα τους, προσέφεραν θετική ενέργεια, κεφάτη παρέα και την πιο ανεβασμένη διάθεση για όλη τη σεζόν, κατακτώντας επάξια την κορυφή της Πρωινής Ζώνης!

Πιο συγκεκριμένα, Το Πρωινό ήταν πρώτο στη ζώνη του σε όλα τα κοινά, με 31,8% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό 15-44, 31,4% στους άντρες 25-44 και 40,4% στις γυναίκες 15-24.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σημείωσαν διαφορά 9,7 μονάδων από το δεύτερο κανάλι στο δυναμικό κοινό 15-44, καθώς και διαφορά 11,7 μονάδων στο σύνολο του κοινού.

Το Πρωινό τερμάτισε πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του, με τους άνδρες 25-44 να του χαρίζουν τη μεγαλύτερη διαφορά με 15 μονάδες. Μεγάλη διαφορά πέτυχε όμως και στις γυναίκες 15-24, καθώς στο συγκεκριμένο κοινό προηγήθηκε με 13,5 μονάδες.

Μετά το πέρας της τελευταίας εκπομπής για τη σεζόν από το Varkiza resort και την παραλία του Yabanaki, συνεργάτες και συντελεστές του Πρωινού, γιόρτασαν την επιτυχία τους στο χώρο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Comments are closed.