AllYou: νέο γυναικείο portal

AllYou

Η Brainfood Media, η Νίκη Εκδοτική και μια δημιουργική ομάδα ανθρώπων με σημαντική προϋπηρεσία στον χώρο τoυ γυναικείου Τύπου αλλά και σε διακεκριμένα ελληνικά sites, καθώς και φανατικοί bloggers, άνθρωποι με κέφι, γνώση και ταλέντο, ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα portal! Ένα γυναικείο portal! Καινούργιο, διαφορετικό, φρέσκο, το allyou.gr απευθύνεται σε όλες τις θηλυκές πλευρές, τις αναζητήσεις, αλλά και τα πλατιά ενδιαφέροντα της σημερινής γυναίκας.

Το allyou.gr δημιουργήθηκε με ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει αυτή τη στιγμή τεχνολογικά, έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κινητού, tablet, laptop, σε οποιαδήποτε οθόνη.

Διευθύντρια του εγχειρήματος που ετοιμάζεται εδώ και έξι μήνες, αλλά έκανε την εμφάνισή του την 1η Ιουλίου, είναι η Μελίνα Αδαμοπούλου.

Αρχισυντάκτρια είναι η Μαρία Μυλωνά. Beauty & Fashion editor είναι η Μαρκέλλα Μακρυγιάννη και στην κατηγορία Living υπεύθυνη είναι η Γεωργία Κοντού (με πολλές… περγαμηνές στα έντυπα των εκδόσεων Λυμπέρη και όχι μόνο). Στο κομμάτι Celebrities και Gossip υπεύθυνη είναι η Αναστασία Τουρούτογλου. Μαζί της η Κατερίνα Μπούκουρα και blogger-σχολιαστής ο Σπύρος Γουναρόπουλος

Μόνιμοι συνεργάτες του allyou.gr στην αγαπημένη κατηγορία blogs είναι διακεκριμένοι άνθρωποι που διαπρέπουν ο καθένας στο χώρο του.

Comments are closed.