Εντυπωσιακή συνέχεια στα Χανιά για το 15ο Nova Beach Volley Tournament!

Εντυπωσιακή συνέχεια στα Χανιά για το 15ο Nova Beach Volley Tournament!

Με μεγάλη συμμετοχή και συναρπαστικές μονομαχίες στην άμμο, συνεχίστηκε το 15o Nova Beach Volley Tournament, με δεύτερο σταθμό τα Χανιά (παραλία Αγίων Αποστόλων). Με κεντρικό σύνθημα «let’s play #novabeachvolley», από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Ιουλίου, 128 αθλητές, 64 ομάδες και εκατοντάδες θεατές, πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τριήμερο στο πλαίσιο του 15ου Nova Beach Volley Tournament. Πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών για γυναικείες ομάδες στα Χανιά, ενώ τα 135 παιχνίδια που διεξήχθησαν, αποτελούν ρεκόρ διεξαγωγής σε 5 γήπεδα. Όλοι οι συμμετέχοντες προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου, ενώ η φήμη του τουρνουά ξεπέρασε και τα ελληνικά σύνορα, καθώς στα Χανιά έλαβε μέρος στους αγώνες, γυναικεία ομάδα από τη Νορβηγία, αποτελούμενη από τις Βανέσα Λίσβελαντ και Μαρίτα Μπγιόρνε-Νταλ. Οι δύο αθλήτριες από την σκανδιναβική χώρα ήρθαν αποκλειστικά στο 15ο Nova Beach Volley Tournament, προκειμένου να προετοιμαστούν για το Νορβηγικό πρωτάθλημα Κ22 που θα ξεκινήσει 5 Αυγούστου, και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη διοργάνωση.

Στην κατηγορία Golden νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Σωτήρης Βλαχοστάθης και Παναγιώτης Σαλαβασίδης. Στην ίδια κατηγορία, στις γυναίκες την πρώτη θέση πήραν η Γιούλη Παρασκάκη και Αθηνά Γεωργοπούλου. Στην κατηγορία Silver, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Μιχάλης Ταταράκης και Γιάννης Μπαχλιτζανάκης, ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν η Μυρσίνη Βακαλοπούλου και η Τατιάνα Μολδοβανίδη, οι οποίες αποτελούν την Εθνική Νεανίδων στην άμμο εδώ και δύο χρόνια.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση, ο νέος δήμαρχος του Δήμου Χανίων, κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων κ. Δημήτρης Λειψάκης, ο πρόεδρος και ο ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου Beach Volley Χανίων, κ.κ. Σέργιος Αλεξιάδης και Άγγελος Τάπος, καθώς και ο υπεύθυνος του Καταστήματος Forthnet στα Χανιά, κ. Μιχάλης Παπαδάκης. Το «παρών» στο τουρνουά έδωσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, δίνοντας ποδοσφαιρικό χρώμα στις εξέδρες της παραλίας των Αγίων Αποστόλων. Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ο Θωμάς Ναζλίδης και ο Γιάννης Ζαραδούκας, χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ομάδων και έδειξαν μάλιστα ιδιαίτερη επιθυμία κάποια στιγμή να μπορέσουν και αυτοί να πάρουν μέρος στο τουρνουά.

Η αυλαία του 15ου Nova Beach Volley Tournament, πέφτει στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην παραλία Ποταμού Επανομής (Beach Bar Baba), από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Ιουλίου. Το «Nova Beach Volley Tournament», ο θεσμός που έχει μετατραπεί στο απόλυτο event του καλοκαιριού, εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, το τουρνουά προσφέρει στους φίλους του αθλήματος, θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο.

Comments are closed.