MEGA ο… τιμωρός!

MEGA ο… τιμωρός!

Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ετοιμάζεται να πάρει «εκδίκηση»

Σχεδόν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει απ’ όλα και θυμίζει σε πολλά – όχι όμως και σε επίπεδο budget – την προ κρίσης ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα παρουσίασε εχθές στους τηλεοπτικούς συντάκτες το MEGA. Η παρουσίαση συνέπεσε και με την πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου διευθυντή ψυχαγωγίας Λοΐζου Ξενόπουλου που διαδέχθηκε πριν λίγους μήνες τον Πέτρο Μπούτο.

Με δεδομένο ότι πολλά από όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνάντηση των δημοσιογράφων με τους υπεύθυνους του καναλιού οι αναγνώστες του Enimerosi24 τα γνωρίζουν ήδη, όπως για παράδειγμα η μεταφορά του «JOY» από τον ΣΚΑΙ στο μεγάλο κανάλι τη νέα σεζόν ή η αναβάθμιση του Άκη Πετρετζίκη με δυο εκπομπές, αλλά και ο προγραμματισμός του καναλιού για περισσότερες από 5 τηλεοπτικές σειρές, δυο late night, αλλά και δύο show που το ένα θα παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ το άλλο η Ζέτα Μακρυπούλια… Θα περιοριστούμε να πούμε ότι ο νέος διευθυντής του καναλιού εξακολουθεί να κρατά μυστικό τη σύνθεση του νέου πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος που θα δώσει σε μεγάλο βαθμό και το προσωπικό του στίγμα! Αλλά μυστήριο, παρά τα όσα έχουν διαρρεύσει, προτίμησαν να διατηρήσουν και για το πολυθρύλητο lead in του δελτίου ειδήσεων.

Θυμίζουμε ότι εδώ, χωρίς να διαψευστεί γράφαμε ότι lead in από τον Σεπτέμβριο στο δελτίο ειδήσεων θα δίνει κυπριακή σειρά που σαρώνει αυτή τη στιγμή στο MEGA Κύπρου. Ενώ εδώ, επίσης χωρίς να διαψευστεί γράφαμε ότι από το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2015, το πρόγραμμα που θα προηγείται του δελτίου θα είναι τα «Κλεμμένα όνειρα».

Το συμπέρασμα λοιπόν περικλείεται στις λέξεις, αντεπίθεση για μια χρονιά που χάθηκε περισσότερο στις εντυπώσεις και εκδίκηση (που είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο) – αν και πολλοί θα αντιδράσουν, αρνούμενοι τέτοιες προθέσεις, για την απώλεια της πρωτιάς του δελτίου ειδήσεων!

Comments are closed.