Σε τούνελ το δελτίο ειδήσεων του MEGA– Μια Σαράφογλου δεν φέρνει την άνοιξη

Πρετεντέρης - Σαράφογλου

Όσο ο Πρετεντέρης συστήνει λελογισμένες φοροελαφρύνσεις…

Η μιντιακή χιονοστιβάδα που έχει σκάσει στο MEGA και ειδικότερα στον ενημερωτικό τομέα που διανύει την πιο κρίσιμη φάση στην ιστορία του καναλιού, τόσο με τις κακές επιδόσεις που σημείωσε φέτος όσο και με τον δραματικό τόνο που έδωσαν τα ίδια τα στελέχη του στις επικείμενες αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων, με κορυφαία τη διαρροή ότι η Όλγα Τρέμη δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην παρουσίαση από τη νέα σεζόν, δύσκολα μαζεύεται!

Ξαφνικά το έργο της διοίκησης έγινε πολύ πιο βαρύ και δεν περιορίζεται στο πρόσωπο της παρουσιάστριας. Το δελτίο ειδήσεων του MEGA έχει μπει σε τούνελ… Αφού μαζί με τη μιντιακή κρίση που ξέσπασε στο εσωτερικό των ειδήσεων οι υπεύθυνοι του σταθμού θα πρέπει τώρα να δώσουν συνολικές απαντήσεις για να γυρίσουν σελίδα και να προχωρήσει το δελτίο ειδήσεων σε μια νέα εποχή. Δεν αρκεί μια Σαράφογλου ή μια οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια για να αλλάξει η εικόνα.

Το MEGA πρέπει να αποφασίσει την πολιτική γραμμή που θα ακολουθήσει το δελτίο του από ‘δω και στο εξής, αλλά και να πείσει για αυτό, αφού για παράδειγμα το χθεσινό σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη, όπως το διαβάσαμε στο nonews-news εδώ : «Να γίνουν φοροελαφρύνσεις, αλλά λελογισμένα. Να μη πετάνε λεφτά από τα παράθυρα» ούτε ο υπουργός οικονομικών δεν θα το υποστήριζε δημόσια! Ως εκ τούτου καμία Μαρία Σαράφογλου δεν πρόκειται να φέρει την άνοιξη… Ενδεχομένως μόνο το lead in που ετοιμάζει το κανάλι για τη νέα σεζόν, αλλά και πάλι σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα θα παραμένει, ενώ ο νικητής – στην υποθετική περίπτωση που ξαναπεράσει το δελτίο στην πρώτη θέση, θα ξέρουμε ποιος είναι!

Comments are closed.