Ο Sotheby’s βγαίνει στο Διαδίκτυο

Sotheby’s και eBay ενώνουν τις δυνάμεις τους από τα τέλη της χρονιάς και όπως ανακοίνωσαν, θα προχωρήσουν σε επιλεγμένες δημοπρασίες οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο-μέσω Διαδικτύου- και με ζωντανές προσφορές.

Ο Sotheby’s βγαίνει στο ΔιαδίκτυοΣτόχος, όπως σημείωσαν οι δύο εταιρείες δημοπρασιών, είναι να γίνει πιο προσιτή στο κοινό η διαδικασία αγοράς αντικών, συλλεκτικών αντικειμένων και έργων τέχνης. «Θα συνεργαστούμε με το eBay για να κάνουμε τις πωλήσεις μας πιο προσιτές στο ευρύτερο κοινό, σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Μπρούνο Βινσιγκέρα, γενικός διευθυντής του Sotheby’s.

«Συνδυάζοντας την εμπειρία μας με την τεχνολογική πλατφόρμα του eBay αναμένουμε πως θα προκύψει ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα», δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Άντριου Γκάλι, υπεύθυνος επικοινωνίας του οίκου Sotheby’s. «Το κοινό είναι τόσο μεγάλο που δεν νομίζω ότι στο σημείο αυτό δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η συνεργασία. Αλλά με περισσότερους ενδιαφερόμενους, είναι λογικό να υποθέσουμε πως και οι τιμές θα ανεβαίνουν περισσότερο σε μια δημοπρασία», είπε.
Πηγή enet.gr

Comments are closed.