Ψάχνουν τα κρησφύγετα του Μαζιώτη – Εφοδοι της ΕΛΑΣ σε διαμερίσματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι επί της οδού Ερεσού στα Εξάρχεια, σε αναζήτηση κρησφύγετων του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη επεισοδιακά χθες στο Μοναστηράκι και νοσηλεύεται τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.

Ψάχνουν τα κρησφύγετα του Μαζιώτη - Εφοδοι της ΕΛΑΣ σε διαμερίσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει έφοδοι σε τρία τουλάχιστον ακόμη σπίτια. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και επιχείρηση στο Παγκράτι.

Σημειώνεται, ότι ο αρχιτρομοκράτης κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα με το όνομα «Μιχάλης Μιχελάκης» με τα οποία έχει αγοραστεί από ιδιώτη το 2013 το αυτοκίνητο ενώ έχει νοικιαστεί και σπίτι.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής ερευνά από το πρωί σπίτι στα Εξάρχεια, ενώ ανάλογες έρευνες αναμένονται και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Στόχος των αστυνομικών είναι να βρεθεί η γιάφκα με τον οπλισμό της ομάδας Μαζιώτη, αλλά και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα, η οποία έχει κεντρικό ρόλο στην οργάνωση.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε περιοχές κοντά σε σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ, επειδή από μέρες γνώριζαν ότι ο Μαζιώτης χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα μέσα για τις μετακινήσεις του.

Εδώ και τουλάχιστον 20 μέρες η Αντιτρομοκρατική είχε στοιχεία για κινήσεις του Μαζιώτη στην Αθήνα και ειδικότερα ότι μετακινούνταν με το Μετρο ή τον ηλεκτρικό, γι’ αυτό είχαν στηθεί ομάδες αστυνομικών στους σταθμούς και άλλα σημεία για τον εντοπισμό του.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.