Η εφαρμογή e-bill της Forthnet ανανεώθηκε

Forthnet - Nova (new logo 2014)

Με νέες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών

HForthnet, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, προχώρησε στην ανανέωση και στην αναβάθμιση των λειτουργιών της εφαρμογής e-bill. Τώρα, οι χρήστες της εφαρμογής e-bill της Forthnet μπορούν με εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο, να έχουν άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς τους κάθε στιγμή και να προβαίνουν σε online εξόφληση.

Η νέα εφαρμογή e-bill είναι πιο φιλική και εύχρηστη, καθώς περιλαμβάνει μια σειρά από χρηστικές λειτουργίες, όπως:

  • Συνοπτική ανάλυση του τρέχοντος λογαριασμού, με γραφική απεικόνιση της τρέχουσας χρέωσης και του δωρεάν υπολοίπου χρόνου ομιλίας.
  • Ενημέρωση για την έκδοση νέου λογαριασμού και τον κωδικό πληρωμής, μέσω email και sms.
  • Online εξόφληση λογαριασμού, με τη χρήση τραπεζικών καρτών Μaster Card και Visa.
  • Ιστορικό πληρωμών με αναλυτική καταγραφή των λογαριασμών, της ημερομηνίας λήξης, του τρέχοντος υπολοίπου και του σταδίου εξόφλησης.

Παράλληλα, η εταιρεία προχώρησε σε επανασχεδιασμό της login area και της home-page, ακολουθώντας τις λιτές και καθαρές γραμμές της εταιρικής ταυτότητας, με στόχο τη δημιουργία μίας εφαρμογής με άμεση και σαφή πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της υπηρεσίας e-bill, μπορούν να κάνουν Login στη σελίδα www.forthnet.gr/e-bill και να περιηγηθούν στη νέα εφαρμογή.

Οι συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet Broadband και Nova 3Play που επιθυμούν να εγγραφούν στην υπηρεσία e-bill, μπορούν να καλέσουν στο 13831 ή να επισκεφθούν ένα Κατάστημα Forthnet.

Comments are closed.