Η Formula 1 επιστρέφει στο Χοκενχάιμ – αύριο απευθείας από τον ALPHA

Η Formula 1 επιστρέφει στο Χοκενχάιμ – αύριο απευθείας από τον ALPHA

Grand Prix Γερμανίας

Τα μονοθέσια στη θέση εκκίνησης, οι πιλότοι έτοιμοι να κατακτήσουν την άσφαλτο, σβήνουν τα κόκκινα φώτα και το δέκατο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος ξεκινάει!

Αύριο Κυριακή, 20 Ιουλίου, η Formula 1 επιστρέφει στο Χόκενχαϊμ, εκεί που χτυπάει η καρδιά του γερμανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Σε αυτή την πίστα θρύλο, με τις μεγάλες ευθείες και το κλειστό κομμάτι του Motodrom, οι δυσκολίες για τις ομάδες θα είναι αντικειμενικές.

Οι Γερμανοί θέλουν όσο τίποτα τη νίκη της Mercedes μες στη χώρα τους, ειδικά από τον συμπατριώτη τους, Νίκο Ρόσμπεργκ. Στη σύγχρονη εποχή της F1, η ομάδα με τα «ασημί βέλη» δεν έχει στεφθεί ακόμα νικήτρια στο Χόκενχαϊμ και θα βάλει τα δυνατά της για να κάνει την ανατροπή.

Η απευθείας μετάδοση του GP Χόκενχαϊμ θα ξεκινήσει στις 15:00. Μια ώρα νωρίτερα, στην αντίστροφη μέτρηση “F1 Countdown” μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και πλούσια θεματολογία. Ο Τότο Βολφ, διευθυντής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes και ο Μαουρίτσιο Μποϊόκι, επικεφαλής μηχανικός της Pirelli μιλούν στην κάμερα του Alpha. Ακόμη, ο Φερνάντο Αλόνσο κάνει έναν σύντομο απολογισμό για τη φετινή χρονιά.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στον σχολιασμό θα βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.

Comments are closed.