Δίπλα της ο γιος της στο τελευταίο δελτίο – Η αυθόρμητη συγκέντρωση όταν η Τρέμη κατέβηκε στον 6ο

Όλγα Τρέμη

Τι ακολούθησε ποιοι έδωσαν το παρών και ποιοι απουσίαζαν

Άκρως συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν εχθές το βράδυ στη Μεσογείων όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους και έσβησαν τα φώτα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με παρουσιάστρια την Όλγα Τρέμη μετά από εννέα χρόνια.

Τον συγκινητικό αποχαιρετισμό της παρουσιάστριας στους τηλεθεατές ακολούθησε μία μικρή συγκέντρωση στον 6ο όροφο της Μεσογείων μεταξύ των δημοσιογράφων που ήθελαν να εκδηλώσουν τη λύπη τους, αλλά και να της ευχηθούν για το μέλλον…

Όλα ξεκίνησαν όταν η Όλγα Τρέμη κατέβηκε στον 6ο όροφο από το στούντιο των ειδήσεων και οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί την υποδέχθηκαν με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, όπου σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είχε διάρκεια – χωρίς υπερβολή λένε, τουλάχιστον 5 λεπτά! Η συγκίνηση και το κλάμα περίσσεψε, αφού όλοι με βουρκωμένα μάτια την αγκάλιαζαν και την φιλούσαν. Όλοι είχαν να πουν καλά λόγια για τη συνεργασία τους μαζί της, αλλά και για το πόσο φιλική και ανθρώπινη είναι σε σχέση με άλλους συναδέλφους της. Όντως λίγο πριν στο στούντιο το κλίμα ήταν φορτισμένο και οι τεχνικοί έκλαιγαν, διότι όπως έλεγαν μετά, «Η Όλγα Τρέμη δεν είναι σαν τους άλλους που δεν μας μιλούν και δεν μας δίνουν σημασία»!

Στο 6ο όροφο στη μικρή συγκέντρωση για την Όλγα Τρέμη ήταν εκεί ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος με τον γιο τους, Αλέξανδρο που ήθελε να είναι δίπλα στη μητέρα του εκείνη την ώρα, ο Παύλος Τσίμας, πολλοί δημοσιογράφοι, τεχνικοί κ.ά. Ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε αποχωρήσει από τον σταθμό αμέσως μετά που ολοκλήρωσε το σχόλιο του, άλλωστε δεν του ταιριάζουν αυτές οι εκδηλώσεις, ενώ η σχέση του με την παρουσιάστρια δεν είναι τόσο δεμένη όσο του Παύλου Τσίμα!

Σημειώνεται ότι έκοψαν τούρτα, ήπιαν σαμπάνια και αν μπορούμε να πούμε ότι βγήκε μία είδηση, ενδεχομένως να είναι η διάθεσή της να ξανασκεφτεί την ιδέα να παραμείνει στο κανάλι παρουσιάζοντας εβδομαδιαία εκπομπή.

Comments are closed.