Placebo live – ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Placebo live – ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Στις 8 Αυγούστου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στην… καρδιά του καλοκαιριού οι Placebo έρχονται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 8 Αυγούστου με θέα στη θάλασσα! Μοιραία ο χώρος φέρνει στο μυαλό την πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας, πάλι δίπλα στη θάλασσα (στον Άγιο Κοσμά)… σε μια συναυλία που έμεινε αξέχαστη για όσους την έζησαν…

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους και έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο τους δίσκο «Loud Like Love» το γκρουπ αναμένεται να τα δώσει όλα… χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία στους έλληνες fans!

Ο δίσκος τους δικαίως θεωρείται υπερ-επιτυχημένος αφού βρέθηκε στο top 20 των ευπώλητων albums 27 χωρών, ενώ στη χώρα μας σκαρφάλωσε μέχρι την 4η θέση.

Σημειώνεται ότι οι Sigmatropic θα ανοίξουν τη συναυλία των Placebo στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Open Air Area – την επόμενη Παρασκευή 8 Αυγούστου.

Οι Sigmatropic δημιουργήθηκαν το 1997 στην Αθήνα όταν ο Άκης Μπογιατζής, το ιδρυτικό τους μέλος, εγκατέλειψε την New Wave power punk περσόνα της δεκαετίας του ’80 (Cpt. Nέφos, Libido Blume) και έστησε τη μουσική του μηχανή στο χώρο της computer-based ηλεκτρόνικα. Το συγκρότημα, από ένα μονοπρόσωπο σχήμα με επίκεντρο ένα home studio, σύντομα μετασχηματίστηκε σε μια πλήρη indie -rock μπάντα με έντονη συναυλιακή και δισκογραφική δράση, αποσπώντας πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Comments are closed.