Ξύπνησαν στη ΝΕΡΙΤ και πήραν τα δικαιώματα της Εθνικής για προκριματικά 2016 και Μουντιάλ 2018!

Αντώνης Μακρυδημήτρης

Γλυκάθηκαν από τις υψηλές τηλεθεάσεις – κρατείται ζωντανός ο νέος φορέας

Προφανώς κάποιο καμπανάκι χτύπησε στη ΝΕΡΙΤ και τα μέλη του ΔΣ ξύπνησαν! Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τη θετική πρωτοβουλία του προέδρου Αντώνη Μακρυδημήτρη να πάρει τα δικαιώματα της Εθνικής ποδοσφαίρου για τα προκριματικά της Γαλλίας του 2016 και του Μουντιάλ 2018! Είναι φανερό ότι γλυκάθηκαν με τις υψηλές τηλεθεάσεις που προσέφερε στο νέο φορέα τον περασμένο μήνα το Μουντιάλ της Βραζιλίας και σκέφτηκαν ότι ο μόνος τρόπος για να ξανασυμβεί είναι να αποκτήσουν τα δικαιώματα… και το έκαναν!

Επί της ουσίας η κίνηση καταγράφεται στα θετικά της παρούσας διοίκησης, μιας και τα αθλητικά «προϊόντα» είναι εξαιρετικά ελκυστικά και διατηρούν «ζωντανό» τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα που κρατά το τηλεοπτικό του κοινό!

Η συγκεκριμένη συμφωνία, κρίνεται επιτυχής, αφού η εταιρία που δίνει τα δικαιώματα προσφέρει ένα ενδιαφέρον πακέτο στις τηλεοράσεις των χωρών, εφαρμόζοντας εβδομάδα αγώνων Εθνικών ομάδων. Δηλαδή οι αγώνες των προκριματικών θα διαρκούν 6 ημέρες! Έτσι κάθε μέρα θα μεταδίδεται το καλύτερο παιχνίδι κάθε ομίλου, με ενιαία ώρα μετάδοσης 9:45, ενώ θα υπάρχει εκπομπή πριν και μετά από κάθε ματς, αλλά και μπόλικα στιγμιότυπα από τους άλλους αγώνες. Το ραντεβού των φιλάθλων θα ξεκινάει Πέμπτη και θα ολοκληρώνεται Τρίτη, ανά δύο μήνες… Όπου πρακτικά – για τη ΝΕΡΙΤ, σημαίνει σίγουρη και υψηλή τηλεθέαση!

Το πρώτο ματς είναι στις 7 Σεπτεμβρίου εδώ, με Ρουμανία.

Comments are closed.