«Δαγκωτό» Κυκλάδες για τους τηλε-αστέρες

 

«Δαγκωτό» Κυκλάδες για τους τηλε-αστέρες

Τα νησιά των Κυκλάδων προτιμούν και φέτος για τις διακοπές τους τα πρόσωπα της τηλεόρασης και δευτερευόντως τα Δωδεκάνησα. Ωστόσο ξεκινώντας από τα τελευταία, βασικός προορισμός όσων τα επιλέγουν είναι το νησί της Αποκάλυψης η Πάτμος. Εκεί ήδη βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Νίκος Χατζηνικολάου με την οικογένειά του, ενώ από το νησί πέρασε και η Έλλη Στάη. Επίσης «δαγκωτό» Πάτμο «ψηφίζει» και η Τζένη Μπαλατσινού!

Αντίθετα η Πάρος, η Μύκονος, η Αντίπαρος, η Μήλος, η Άνδρος, η Τήνος και η Κύθνος είναι μερικά μόνο από τα νησιά των Κυκλάδων που επέλεξαν για να κάνουν τις διακοπές τους οι περισσότεροι τηλε-αστέρες. Η Πάρος ήταν το νησί που προτίμησε η Όλγα Τρέμη την επόμενη της παραίτησής της από το MEGA, για να συνεχίσει μετά από μία εβδομάδα στο σκάφος γνωστού τραπεζίτη… ενώ σύμφωνα με πληροφορίες – αυτές τις ημέρες, επέστρεψε πάλι στην Πάρο. Στο νησί όμως βρίσκεται και η Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγό της. Στην Αντίπαρο εθεάθη η Σία Κοσιώνη να κάνει βόλτες με τον δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη. Ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά επιμένουν Τήνο, με διαλλείματα εξορμήσεων στην Κεφαλονιά. Ο Πέτρος Κωστόπουλος διαλέγει την πολύβουη Μύκονο, ενώ σταθερός λάτρης της Μήλου είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Επίσης από την Πάρο πέρασε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ενώ μια πρώτη γεύση διακοπών ο Σταμάτης Μαλέλης αναζήτησε στην όμορφη Κύθνο για να καταλήξει στην Άνδρο. Σταθερός με την Τζια δηλώνει ο Παύλος Τσίμας.

Τέλος για το ανατολικό αιγαίο και συγκεκριμένα για την πατρίδα του την Σάμο ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Γιώργος Αυτιάς. Ενώ λίγο πιο βόρεια στην πανέμορφη Μυτιλήνη, βρίσκεται ο διευθυντής του ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης.

Comments are closed.