Διαβάστε στο 5ο τεύχος του NEWPOSTER – Summer Edition

Διαβάστε στο 5ο τεύχος του NEWPOSTER - Summer Edition

Τον Αύγουστο όπως όλοι οι Έλληνες έτσι και το αγαπημένο σας περιοδικό, το οποίο κάθε μήνα σας κάνει “κλικ” στο ipad, πάει παραλία…

Το “NEWPOSTER” Summer Edition είναι ένα τεύχος το οποίο θα λατρέψει το μάτι σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή στο IPAD σας για να δείτε στο τεύχος Αυγούστου του “NEWPOSTER” Summer Edition:

Πού θα κάνουν φέτος τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι πολιτικοί μας ταγοί. Σε ποια μέρη τους έχουμε συνηθίσει κάθε καλοκαίρι αλλά και ένα ειδικό αφιέρωμα στις διακοπές της αριστεράς.

Θα δείτε επίσης ποιους και ποιες πολιτικούς κυνηγούν απηνώς οι εγχώριοι παπαράτσι, αλλά και πού επιλέγουν να περάσουν ημέρες χαλάρωσης οι ξένοι ηγέτες.

Μιλώντας για παπαράτσι θυμόμαστε το πρώτο καλοκαίρι της Τζάκι στην Ελλάδα, όταν η χώρα μας έγινε μόδα στο διεθνές τζετ σετ αλλά και πώς χτίστηκε ο μύθος της Μυκόνου.

Ποιοι αστέρες του Χόλιγουντ επιλέγουν ελληνικές παραλίες και ποιες ταινίες του καλοκαιριού έχουν γυριστεί με φόντο το νησί των ανέμων.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα κορμιά της παραλίας όπως αυτοφωτογραφίζονται για το instagram και όχι μόνο, αλλά και πώς κατηγοριοποιούνται τα σύμβολα του σεξ ανά δεκαετία.

Τι γράφουν οι ξένοι για την Ελλάδα, πού κάνουν τις διακοπές τους οι πλούσιοι και ποιες είναι οι δικές μας ονειρικές διακοπές.

Πλέον υπάρχει και στην Ελλάδα “Επιλογή Πολυτελείας” – Luxury Collection. Χαλαρώστε και εξερευνήστε τη Μεσσηνιακή φύση…στο Romano του Costa Navarino.

Θα εκπλαγείτε με το ποιους και πόσους αφορά ο εναλλακτικός τουρισμός και η κουλτούρα των κάμπινγκ, ενώ εσχάτως κερδίζει έδαφος και ο ανταλλακτικός τουρισμός, για διακοπές στο σπίτι …του άλλου.

Θα γελάσετε με την καρδιά σας με τους “τύπους της παραλίας” που τους βλέπετε καθημερινά γύρω σας όπου κι αν πάτε για μπάνιο και τώρα φιγουράρουν στη… λίστα μας.

Αν αναρωτιέστε τι κοιτάζουν οι γυναίκες στο διαδίκτυο σας έχουμε τις απαντήσεις.

Και τον τρίτο μήνα του καλοκαιριού έχουν θέση οι γευστικές μας προτάσεις, είτε για να τις πάρετε μαζί στην παραλία είτε για το παραδοσιακό πιάτο με ψαράκι που συνοδεύει τα μεσημέρια ή τα βράδια σας. Το λέει και η παροιμία: “κι ο κολιός τον Αύγουστο!”

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τη συνέντευξη του σπουδαίου Έλληνα ζωγράφου Χρήστου Μποκόρου ο οποίος θέτει εκ νέου την ανάγκη του μέτρου στην εποχή μας με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ακόμη ο Χρήστος Ξανθάκης έχει ρεπορτάζ για τα σχέδια των καναλιών στη νέα τηλεοπτική σεζόν, για να γνωρίζετε από πρώτο χέρι πώς θα κυλήσουν τα πρωινά ή τα βράδια σας μπροστά στην τηλεόραση ενώ επιλέγει και 10+1 πρόσωπα της μικρής οθόνης που έπαιξαν ή θα παίξουν ρόλο στα τηλεοπτικά μας πράγματα.

Καλή ανάγνωση και …καλές βουτιές!
Γιατί “καλές βουτιές”; Θα δείτε στο εξώφυλλο.

Τι τεύχος!

Comments are closed.