Η ΝΕΡΙΤ στηρίζει δράσεις πολιτισμού και τέχνης

ΝΕΡΙΤ

Πρόγραμμα OpeNERIT

Ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς και συλλογικότητες για τη στήριξη δράσεων πολιτισμού και τέχνης απευθύνει η ΝΕΡΙΤ, μέσα από το πρόγραμμα OpeNERIT, που βασίζεται στη χορηγική της πολιτική.

Μουσικοί και μουσικές σκηνές, θεατρικές ομάδες, ομάδες χορού, ομάδες θεάτρου του δρόμου, διοργανωτές μικρών και μεγαλύτερων τοπικών φεστιβάλ, ανεξάρτητοι κινηματογραφικοί δημιουργοί, πρωτοβουλίες πολιτών στο χώρο της εικαστικής δημιουργίας, καλούνται να στείλουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση http://bit.ly/1sr7871.

Στόχος του προγράμματος OpeNERIT είναι να βρίσκουν βήμα προβολής και επικοινωνίας από όλα τα Μέσα της ΝΕΡΙΤ (διαδίκτυο, ραδιόφωνο και τηλεόραση) δράσεις πολιτισμού στην Αθήνα και την Περιφέρεια ή/και να στηρίζονται ενεργά στη διοργάνωση και την υλοποίησή τους.

Αρμόδια επιτροπή της ΝΕΡΙΤ θα επεξεργαστεί και θα εξετάσει όλες τις προτάσεις με στόχο, όσες επιλεγούν, να προβληθούν από όλα της τα Μέσα, με την παραχώρηση δικαιώματος αποκλειστικής προβολής ή αδειών Creative Commons από τους δημιουργούς.

Comments are closed.