Στην Κρήτη ο μεγαλομέτοχος Σαουδάραβας Αλ Ουαλίντ του Four Season

Στην Κρήτη ο μεγαλομέτοχος Σαουδάραβας Αλ Ουαλίντ του Four Season

Την Κρήτη θα επισκεφτεί για άλλη μία χρονιά ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ ο οποίος είναι από τους βασικούς μετόχους του ομίλου Four Season. Ο Σαουδάραβας θα βρεθεί στο νησί όπου και θα συναντηθεί με την υπουργό Τουρισμού με τον πρίγκιπα να δείχνει ένα έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον.

Πού θα μείνει
Στο ιδιωτικό του κότερο θα μείνει ο πρίγκιπας Σαουδάραβας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ που φτάνει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 11 το βράδυ.

Ήδη το κότερό του βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην Κρήτη και συγκεκριμένα έχει αγκυροβολήσει ανάμεσα στην Ελούντα και την Πλάκα. Ο πλουσιότερος άνδρας της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισε και φέτος να μείνει στο κότερό του για λόγους ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας που είχε επισκεφτεί και πάλι την Ελλάδα είχε μείνει στο κότερό του αν και είχε κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο Elounda Beach 17 σουίτες και τη βασιλική.

Συναντήσεις
Ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ αναμένεται να συναντήσει την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην Κρήτη για να προετοιμαστεί για τη συνάντηση.

Θα συζητήσουν ενδεχόμενα επενδυτικά σχέδια ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάιο είχε γίνει η πρώτη τους συνάντηση παρουσία και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Όλες οι συναντήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Blue Palace της Ελούντας του Ομίλου Σμπώκου.

Για τη συνέχεια εδώ

Comments are closed.