Προσοχή στις απομιμήσεις κυκλοφορούν «μαϊμούδες»

 

«JOY»

Ο παραγωγός και εμπνευστής του Joy Δημήτρης Αργυρόπουλος μετακομίζει στο MEGA

Μπορεί η εκπομπή «Joy» που μετακομίζει από τον ΣΚΑΙ στο MEGA τη νέα σεζόν να μην βγει με το γνωστό σηματάκι γνησιότητας που υποδηλώνεται με το αγγλικό R μέσα σε κύκλο στον τίτλο της, αλλά όπως όλα δείχνουν οι τηλεθεατές θα αναγκαστούν να αναζητήσουν την original από την imitation εκδοχή! Και αυτό διότι από τη νέα σεζόν θα δούμε το πρωτότυπο, δυο φαινομενικά ίδιες εκπομπές να προβάλλονται την ίδια ημέρα και ώρα από δυο διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Και εξηγούμαστε: ως γνωστόν σύσσωμη η ομάδα του αυθεντικού «Joy» με επικεφαλής τον παραγωγό και εμπνευστή της ιδέας Δημήτρη Αργυρόπουλο, αποφάσισε να συνεργαστεί με το μεγάλο κανάλι, εντάσσοντας την εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου… Μια ολιγομελή όμως παρέα της εκπομπής περίπου τριών ατόμων διάλεξε να παραμείνει στον ΣΚΑΙ και να χρησιμοποιήσει την ιδέα στήνοντας και παρουσιάζοντας ένα παρόμοιο project. Μάλιστα επειδή δεν μπορούσαν να σφετεριστούν το όνομα που ανήκει στον παραγωγό Δημήτρη Αργυρόπουλο αποφάσισαν να το βαφτίσουν «Enjoy»!

Έτσι στο αυθεντικό «Joy» που θα προβάλλεται στο MEGA μετακομίζει σχεδόν το σύνολο της ομάδας, από την Ρομίνα Ξύδα και την Μίνα Μπιράκου έως την Αννούσα Μελά που είναι υπεύθυνη για τη μόδα, ενώ την imitation εκδοχή του ΣΚΑΙ θα υποστηρίξουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Comments are closed.