Grand Prix Ιταλίας

Grand Prix Ιταλίας

Κυριακή στις 15:00 στον ALPHA

Τα μονοθέσια στη θέση εκκίνησης, οι πιλότοι έτοιμοι να κατακτήσουν την άσφαλτο, σβήνουν τα κόκκινα φώτα και φύγαμε για το 13ο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος!

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου διεξάγεται ο τελευταίος αγώνας επί ευρωπαϊκού εδάφους, στον ναό της ταχύτητας, τη θρυλική πίστα της Μόντσα. Εκεί η μέση ωριαία ταχύτητα ξεπερνά τα 250km/h και η τελική τα 360km/h, με τα μονοθέσια να παρουσιάζουν τάσεις «απογείωσης». Οι Ferrari βρίσκονται εντός έδρας και οι οπαδοί απαιτούν νίκη και μόνο. Πόσο εύκολο είναι να κερδίσουν οι Ferrari τις Mercedes, σε μια πίστα όπου παίζει κυρίαρχο ρόλο η απόδοση της μονάδας ισχύος;

Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ συμφώνησαν ότι διαφωνούν για το τι συνέβη στη σύγκρουσή τους στο Βέλγιο. Ο Ρόσμπεργκ, που προηγείται με 29 βαθμούς διαφορά, υποχρεώθηκε να ζητήσει συγνώμη από την ομάδα και τον Χάμιλτον. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή του στην πίστα την Κυριακή, ειδικά αν οι δυο τους βρεθούν στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και στριμωχτούν με 300km/h στα φρένα για την πρώτη στροφή.

Η απευθείας μετάδοση του GP Ιταλίας θα ξεκινήσει στις 15:00. Περίπου μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση «F1 Countdown» στο στούντιο. Πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, μπορείτε να δείτε ενδιαφέροντα θέματα για τη F1 και το αυτοκίνητο. Η κάμερα του Alpha μπαίνει στο άβατο της Pirelli, το κέντρο Έρευνας και Εξέλιξης στο Μιλάνο όπου σχεδιάζονται τα ελαστικά της F1. Ακόμα, ο Φερνάντο Αλόνσο μιλά για τον εαυτό του σε μια μοναδική συνέντευξη και ο Ρόσμπεργκ εξηγεί τι συνέβη στο Σπα. Τέλος, παρακολουθούμε την έναρξη του πρωταθλήματος Formula E, με ηλεκτρικά μονοθέσια.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στον σχολιασμό θα βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.

Comments are closed.