Action24: «Δεν είναι κανάλι. Είναι η νέα τηλεοπτική συνήθεια»

ACTION24

Στις 6 Οκτωβρίου βγαίνει στον αέρα το νέο, πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα του Action24. Στo διαφημιστικό του σποτ επιμένει ότι «δεν είναι κανάλι». Η νέα τηλεοπτική πρόταση του Action24 κινείται έξω από τις συμβατικές τηλεοπτικές αντιλήψεις. Με νέα φιλοσοφία, καινούριες ιδέες και ανατρεπτικό χαρακτήρα στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία και στο αθλητικό θέαμα.

Το Action24 αλλάζει ριζικά. Η νέα του ταυτότητα απεικονίζεται στο ανανεωμένο του λογότυπο και στη νέα επικοινωνιακή του καμπάνια.

Κορυφαίοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί αναλυτές αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο στην καθημερινή ενημέρωση των τηλεθεατών.

Λαμπερά ονόματα από το χώρο του θεάματος πρωταγωνιστούν στο νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με αναπάντεχες και πρωτότυπες εκπομπές.

Η αφρόκρεμα του αθλητικού ρεπορτάζ μεταδίδει καθημερινά τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ οι αποκλειστικές μεταδόσεις αγώνων ξένων πρωταθλημάτων αποτελούν και φέτος βασικό στοιχείο του προγράμματος.

Στόχος του νέου προγράμματος είναι το Action24 να γίνει η νέα τηλεοπτική συνήθεια. Μια συνήθεια που…

  • Διεισδύει αποκαλυπτικά στην ενημέρωση, εμβαθύνει στα γεγονότα, ασκεί αιχμηρή κριτική, προκαλεί ανατροπές που θα συζητηθούν
  • Ομορφαίνει την καθημερινότητα του τηλεοπτικού σκηνικού. Γίνεται το τηλεοπτικό… κόσμημα υψηλής αισθητικής.
  • Αφήνει μοναδικό στίγμα και αποκτά ξεχωριστή ταυτότητα. Αναδεικνύει χαρακτήρες που διατηρούν μοναδική χημεία μεταξύ τους.
  • Σκοράρει το… νικητήριο γκολ σε όλους τους τομείς. Κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό. Βάζει υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνει.

Το Action24 έχει ήδη ενημερώσει για ορισμένα από τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν στο νέο του ξεκίνημα. Περισσότερες πληροφορίες και εκπλήξεις σύντομα.

Comments are closed.