Αφαίρεσε ο Παναγιωτόπουλος αρμοδιότητες από Στραβελάκη και τις ανέθεσε στη Σαράφογλου

Σαράφογλου - Στραβελάκης

 

Με απόφαση της διεύθυνσης ειδήσεων του μεγάλου καναλιού ο Νίκος Στραβελάκης έπαψε πλέον να συμμετέχει στην καθημερινή προετοιμασία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ως γνωστόν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου του Σαββατοκύριακου για πολλά χρόνια συμμετείχε καθημερινά με συγκεκριμένες αρμοδιότητες στην παραγωγή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων… Με απόφαση όμως του Χρήστου Παναγιωτόπουλου ο Νίκος Στραβελάκης δεν θα έχει καμία ανάμειξη πλέον στο δελτίο και όλες οι ευθύνες που είχε αναλάβει ανατέθηκαν στη νέα παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου. Ο Νίκος Στραβελάκης περιορίζεται αυστηρά στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Η άποψη του MEGA και η άποψη του ENIMEROSI24

Σε επικοινωνία του γραφείου Τύπου του MEGA με το ENIMEROSI24, διαψεύδει ότι υπάρχει απόφαση της διεύθυνσης ειδήσεων η οποία ανακαλεί αρμοδιότητες από τον Νίκο Στραβελάκη, σε σχέση με τη συμμετοχή του στην καθημερινή προετοιμασία του δελτίου ειδήσεων.  

Το ENIMEROSI24 επιμένει στο ρεπορτάζ του: Πρώτον, διότι η διάψευση είναι προφορική και όχι γραπτή. Δεύτερον, διότι ορισμένα πράγματα γίνονται αλλά δεν λέγονται, ενώ κάποια άλλα λέγονται αλλά δεν γίνονται. Και τρίτον, διότι οι εν λόγω αρμοδιότητες δεν έχουν θεσμική υπόσταση και ως εκ τούτου εύκολα παραχωρούνται και το ίδιο εύκολα ανακαλούνται.

Comments are closed.