Χίλιες και μία… νύχτες στην (ΕΡΤ) – ΥΠΟΙΚ – ΝΕΡΙΤ! Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στο ραδιομέγαρο!

Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στο ραδιομέγαρο!

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

«Απολαμβάνετε τον έρωτα, όπως ο εγκρατής πίνει το κρασί του. Μην μεθάτε».
Αλφρέντ Ντε Μισέ (Alfred de Musset) Γάλλος συγγραφέας και διανοούμενος.

Φαίνεται όμως ότι ο ασυγκράτητος αξιωματούχος, που κατέχει και εξέχουσα θέση μέσα στο Ραδιομέγαρο, δεν ακολούθησε τη συνταγή του Ντε Μισέ και ήπιε αρκετά ποτηράκια παραπάνω και «μέθυσε» από έρωτα!

Όταν φούντωσε όμως η επιθυμία, για σεξ, ακράτητος ακολούθησε τα λόγια της Ιζαμπέλ Αλιέντε:

«Για τις γυναίκες το καλύτερο αφροδισιακό είναι τα λόγια. Το σημείο G είναι στ’ αυτιά. Και όποιος ψάχνει πιο κάτω χάνει τον καιρό του.»
Ιζαμπέλ Αλιέντε (Isabel Allende Llona), διάσημη Χιλιανή συγγραφέας, ανιψιά του δολοφονηθέντος προέδρου Σαλβαδόρ Αλιέντε.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για έναν άντρα με δύναμη και ερωτικό πάθος και έπρεπε να προχωρήσει. Ήδη εκφραζόταν ολοκληρωτικά-το πάθος-από το έτερον ήμισυ, που στο πρόσωπο του ερωτοχτυπημένου στελέχους, έβλεπε να πραγματοποιούνται τα.. όνειρά της! Ο αξιωματούχος πάλι, έβλεπε στο πρόσωπο της, κάτι από τη Μέριλυν Μονρόε ή τη Μόνικα Μπελούτσι! Έτσι κοινή συναινέσει προχώρησαν στο επόμενο στάδιο εφαρμόζοντας με φαντασία τα λεγόμενα της Μπέτι Μίντλερ:

«Αν το σεξ είναι κάτι τόσο φυσικό, τότε γιατί υπάρχουν τόσα βιβλία με οδηγίες πώς να το κάνουμε.»
Μπέτι Μίντλερ (Bette Midler) διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Αφού «τόκαναν», τώρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μόνο που το Ραδιομέγαρο ..βουίζει(!). Ποια θα είναι τελικά η κατάληξη; Ένα είναι γεγονός. Ότι σε αυτούς τους χώρους, πάντα υπήρχαν έρωτες ειδύλλια και σεξ! Όχι μόνο στην ΕΡΤ, αλλά σε όλα τα ΜΜΕ. Και σε καλλιτεχνικούς χώρους, και όχι μόνο. Οι άνθρωποι που ελέγχουν τα μέσα θεωρούν τους εαυτούς τους μαχαραγιάδες ή Εμίρηδες! Είτε λέγονται Μέρντοχ η οτιδήποτε άλλο. Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η προβολή και η αναγνωσιμότητα μιας γυναίκας και η επιθυμία της για επιτυχία, δεν έχει φραγμούς και ηλικίες. Όπως και αντίστροφα!

Όταν κάποιος έχει τη δυνατότητα να απολαύσει κάτι που επιθυμεί, δύσκολα θα το στερηθεί. Τυχαίο δεν ήταν που η Μαρία Ρεζάν, έλεγε ότι στην τσέπη της είχε πάντα την παραίτηση της. Όλοι και όλες όμως δεν έχουν τις ίδιες αντιστάσεις. Μάλιστα υπάρχουν και πρόσωπα που επιδιώκουν τέτοιες επαφές προσδοκώντας οφέλη από μια τέτοια συντροφιά ή προνομιακή μεταχείριση.

Εδώ δεν γλύτωσε ο Λευκός Οίκος (the White House) και ένας ολόκληρος πλανητάρχης-Μπίλ Κλίντον, που βάφτισε «ανάρμοστη συμπεριφορά» το στοματικό έρωτα και παρέμεινε πλανητάρχης, και δεν θα βρει τρόπο να δικαιολογηθεί ο αξιωματούχος της(ΕΡΤ)-ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ; «Ανάρμοστη λέει: σωματική επαφή». Η «ανάρμοστη συμπεριφορά του προέδρου». «Δεν υπάρχει σεξουαλική σχέση» με τη Μόνικα Λεβίνσκι! Ο «λεκές» ήταν από παγωτό!

Στην περίπτωση του Ραδιομεγάρου δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η κατάληξη του μεγάλου έρωτα! και η «ανάρμοστη σωματική επαφή». Εμείς παρακολουθούμε από κοντά τα γεγονότα και θα σας ενημερώνουμε. Τώρα τα «πιτσουνάκια» ζουν τον ερωτά τους, αν και έχουν διαβεί τα…άντα-ήντα. Ο έρωτας χρόνια και σεξ δεν κοιτά. Εδώ ακολουθούν τη ρήση του Όσκαρ Ουάιλντ:

«Οι άντρες θέλουν πάντα να είναι η πρώτη αγάπη μιας γυναίκας. Οι γυναίκες, αντίθετα, θέλουν να είναι η τελευταία γυναίκα ενός άντρα.» Όσκαρ Ουάιλντ
(Oscar Wilde), 1854-1900, Ιρλανδός συγγραφέας

Και για να μην νομίσετε ότι είναι το μοναδικό φαινόμενο, υπάρχουν πολλές πικάντικες ιστορίες. Π.χ. γνωστότατη τελεπερσόνα, μετά τη βραδινή εργασία της, σε πανελλαδικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, ενημερώθηκε φεύγοντας στην έξοδο, να επιστρέψει στο γραφείο της. Το θέμα βέβαια δεν ήταν η εργασία, αλλά μια καυτή νύχτα! Την οποία όπως είπε και η ίδια την απόλαυσε με αξιωματούχο του σταθμού(:).

Για τις εξελίξεις των ερωτευμένων θα σας κρατάμε ενήμερους. Μόνο μην έχουμε ανακατατάξεις, παραιτήσεις, μετακινήσεις και ο έρωτας γίνει στάχτη!

Η Ιστορία θα έχει και συνέχεια, διότι με την αβεβαιότητα, που υπάρχει στο Ραδιομέγαρο, βρήκαν την ευκαιρία, να «ερωτευθούν κάποιοι ισχυροί», εκμεταλλευόμενοι τον εργασιακό πόνο, και την αδυναμία υπάρξεων, για μια θέση στον ήλιο ή υποσχόμενοι άπιαστα όνειρα!

Καλούς απογόνους λεβέντες!

Comments are closed.