Ν. Στραβελάκης: «Είμαι ένας από εσάς… Το γραφείο μου θα είναι η αίθουσα σύνταξης» – Τι είπε για Χρ. Παναγιωτόπουλο

Νίκος Στραβελάκης

Από την ομιλία του νέου στελέχους του MEGA στους δημοσιογράφους

Εξέπληξε άπαντες ο Νίκος Στραβελάκης τη Δευτέρα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του MEGA με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Η πρωτοβουλία του να συγκεντρωθούν οι εργαζόμενοι του καναλιού και να τους μιλήσει ξάφνιασε θετικά, αλλά περισσότερο με το περιεχόμενο της σύντομης τοποθέτησης του… αφού όλοι στο τέλος είχαν μόνο θετικά σχόλια. Φυσικά υπήρξαν και μεμονωμένα ειρωνικά μειδιάματα όταν ο νέος διευθυντής σύνταξης και προσωρινός διευθυντής ειδήσεων αναφέρθηκε στον προκάτοχό του Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αφού όπως ακούστηκε σε ορισμένα πηγαδάκια στο τέλος της συγκέντρωσης τα λόγια του ερμηνεύτηκαν ως «μνημόσυνο»! Μάλλον είναι υπερβολή όμως, αφού το στέλεχος μίλησε θερμά για τον πρώην διευθυντή ειδήσεων και ιδιαιτέρως θετικά για την πορεία και τη συνεισφορά του στο κανάλι αναφέροντας επί λέξει, «Άφησε σημαντική παρακαταθήκη… την οποία θα ακολουθήσουμε».

Κατά τα άλλα το πνεύμα της τοποθέτησης του Νίκου Στραβελάκη ήταν συναδελφικό, φιλικό, ενθαρρυντικό και περικλείεται στη φράση που χρησιμοποίησε και ο ίδιος, «Είμαι ένας από εσάς»! Μάλιστα ξεκίνησε με αυτή τη φράση λέγοντας χαρακτηριστικά, «Είμαι ένας από εσάς, ξεκίνησα από αθλητικός συντάκτης και έφθασα μετά από πολλή δουλειά στη θέση που είμαι σήμερα…» και συνέχισε αναφέροντας το εξής καταπληκτικό αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό δημοσιογράφους και τεχνικούς, «Δεν θα σας πω ότι η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή για όλους, όχι μόνο γιατί είναι αυτονόητο… αλλά γιατί θα κάθομαι εδώ μαζί σας στην αίθουσα σύνταξης»! Μετά από αυτό έκλεισε την τοποθέτησή του προτρέποντας όλους να είναι ευχαριστημένοι που εργάζονται στο MEGA και θετικοί, αναφέροντας, «Το βράδυ να είστε κουρασμένοι, αλλά χαρούμενοι και με χαμόγελο»!

Τέλος να σημειωθεί – για να είναι ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ, ότι πολλοί είναι εκείνοι που παρατηρούν την εμφανή αλλαγή συμπεριφοράς του Νίκου Στραβελάκη προς το καλύτερο και το «μαλακότερο», δεδομένου ότι είναι γνωστό ο εκρηκτικός του χαρακτήρας… με αποτέλεσμα κάποιοι να στοιχηματίζουν για το πόσο θα αντέξει!

Comments are closed.