21 σύγχρονοι ζωγράφοι στα 21α γενέθλια της Macart

21 σύγχρονοι ζωγράφοι στα 21α γενέθλια της Macart

Σήμερα το βράδυ η εταιρεία Macart θα εγκαινιάσει, παράλληλα με τις καινούριες εγκαταστάσεις της, ένα νέο πολιτιστικό χώρο στην οδό Λένορμαν 244 στην Αθήνα. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εξώστη θα παρουσιαστούν, για το φιλότεχνο κοινό, έργα 21 σύγχρονων ζωγράφων (μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Αδαμάκης, ο Δημήτρης Αναστασίου, η Ειρήνη Ηλιοπούλου, ο Κωνσταντίνος Κερεστετζής, ο Νίκος Μόσχος, ο Εδουάρδος Σακαγιάν, ο Αχιλλέας Χρηστίδης, ο Jeremy Dickinson κ.α. σημαντικοί καλλιτέχνες), από τη συλλογή των ιδιοκτητών της εταιρείας, Μιχάλη & Λίτσας Βαρουξή.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 15/12 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η Μacart που δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών και των ψηφιακών εκτυπώσεων εδώ και 21 χρόνια, έχει αποσπάσει διεθνή και ελληνικά βραβεία για την ποιότητα των εργασιών της, ενώ είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008.

Πρόσφατα, χάρη στην αγάπη των ιδιοκτητών της για την τέχνη, συμπεριέλαβε στις δραστηριότητές της και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Φιλοδοξία των συντελεστών της εταιρείας είναι να δημιουργηθεί ένα πολιτιστικό «στέκι» που στο μέλλον θα μπορεί να στεγάσει ποικίλες εκδηλώσεις τέχνης. Ήδη ως επόμενη εκδήλωση προγραμματίζεται έκθεση φωτογραφίας με έργα σημαντικών φωτογράφων από τον ελληνικό αλλά και τον διεθνή χώρο.

Comments are closed.