Καθετοποιημένη προπαγάνδα από την παραγωγή χαλκείων μέχρι την εν συνεχεία υπεράσπιση τους και ό,τι ήθελε προκύψει;…

Π. Σκουρλέτης

Του Σεραφείμ Χ. Μηχιώτη για το Enimerosi24

Πόση απόσταση μπορεί να χωρίζει την αριστερή κινδυνολογία, ότι τυχόν θετική ψήφος για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ώστε να αποτραπούν πρόωρες εκλογές, συνιστά μιάν άλλη εκδοχή Ιουλιανών του 1965(…), με «δημοσιεύματα» περί ταμείου που “τα χώνει” σε Βουλευτές ώστε να εξασφαλισθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 ψήφων στην τρίτη ψηφοφορία;

Επειδή δεν ζούμε σε έναν κόσμο όμορφα, ηθικά, αγγελικά πλασμένο, όπως θα ήθελε ο ποιητής, επειδή βιώνουμε τον καθημερινό εκβιασμό συνειδήσεων από τον «αριστερό ΣΥΡΙΖΑ» που δεν βλέπει τη στιγμή να κυβερνήσει τον τόπο ακόμη και από χθες (…), δεν αποκλείεται, όσα ανεφέρθησαν προηγουμένως, να εκπορεύονται από το ίδιο εκκολαπτήριο. Από τους τοίχους ενός και αυτού προπαγανδιστικού μηχανισμού, που δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει από γκαιμπελικές πρακτικές!

Ένα εκκολαπτήριο που παράγει πολιτική προς τούτο, αλλά μαζύ και χαλκεία που θα την υποστηρίξουν, ώστε το γεύμα να είναι εύπεπτο και κυρίως μεθυστικό. Ένα εκκολαπτήριο που λειτουργεί ως μηχανισμός ποδηγέτησης, ως ένας αόρατος μηχανισμός από το σκότος, με δυσώδες άρωμα Αριστεράς.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, πρέπει να τοποθετηθεί και το δημοσίευμα λαθρόβιου φύλλου, συμφώνως με το οποίο, υπάρχει «κουμπαράς» που πληρώνει βουλευτές να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην κρίσιμη ψηφοφορία που απαιτεί 180 ψήφους, ώστε να μην προκληθεί διάλυση της Βουλής και καταφυγή σε εκλογές. Η καθετοποίηση στην παραγωγική διαδικασία έφθασε, ως φαίνεται, στην παραγωγή χαλκείων!

Καταθέτω, λοιπόν, μιάν… «υπόθεση εργασίας», με αιτία και αφορμή τους τελευταίους λεονταρισμούς του …“ήρωα Σκουρλέτη”, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Φοβούμαι ότι καμία εισαγγελική παραγγελία δεν θα μπορούσε να οδηγήσει πουθενά, καθώς πρόκειται για ευγενή προϊόντα, πλην όμως αγνώστου πατρός και μητρός, που θα μπορούσε να εκπορεύονται από σκοτεινά κέντρα προπαγάνδας, τα οποία επιδίδονται στην κατασκευή χαλκείων, τα οποία τα σερβίρουν κι όποιος πρόθυμος κονδυλοφόρος «τσιμπήσει»…

Εν συνεχεία δε, όταν στηθεί το θέ(α)μα, αρχίζει η πασαρέλα των δηλώσεων επ΄αυτού από τους ίδιους που το ενεπνεύσθησαν, ώστε να συντηρηθεί και τεχνηέντως να διογκωθεί(…). Το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο, μοιράζει ρόλους και πιθανές παραλλαγές σεναρίων, φάμπρικα είναι αυτή…

Το θέμα που ήλθε να «αναδείξει» η καλή μας εφημερίδα, της ήλθε προδήλως έτοιμο προς δημοσίευση, στο πλαίσιο (και) του υπόγειου πολέμου που μόλις άρχισε και που θα δούμε σε πολλά και διαφορετικά επεισόδια, με στόχο την αποτροπή εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, από την παρούσα Βουλή. Και «τσίμπησε» κάποιο φύλλο, από αυτά που κανέναν δεν θα βρεις να τα κρατεί στον δρόμο και πολύ περισσότερο να τους δίνει βάση και να τα μελετά.

Γνωρίζει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας, ποιοί είναι οι επισπεύδοντες προς τούτο, παντί τρόπω και μέσω, με ακριβή ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφωνικών συνδέσεων κ.ο.κ.

Στη συνέχεια δε, άρχισε η διαδικασία των «αντιδράσεων» στο δημοσίευμα, εν προκειμένω από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος είπε αυτά που είπε(…), δίνοντας συνέχεια στο «θέμα».

΄Οσοι είχαν μείνει στην εικόνα της πάνλευκης, διαφανούς και εντίμου Αριστεράς, μάλλον θα θλίβονται. Αλλά ποιός τους ερωτά και πολύ περισσότερο ποιός τους συμμερίζεται, γιά τη δικαιολογημένη αγωνία όσων βλέπουν να εκτυλίσσονται, με την ευθύνη πολιτικών κέντρων του σκότους, με ειδικότητα στην παραπληφόρηση ή/και την αποπληροφόρηση, στο πλαίσιο ενός αμείλικτου ψυχολογικού πολέμου, που δεν αφήνει ασυγκίνητους-αν δεν εμπλέκει-ιθύνοντες κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω.

Είναι ώρα περίσκεψης (και) γιά τους αγνούς ΣΥΡΙΖΑίους που βεβαίως υπάρχουν και βλέπουν αξίες και αρχές να θυσιάζονται στο βούρκο και τη λάσπη.

Μετά τα όσα αναπόδεικτα είπε σχετικώς πολύς Σκουρλέτης, με τον γνωστό αγγελικό τρόπο, έπρεπε ΠΑΡΑΥΤΑ να εκδιωχθεί από τη θέση που κατέχει, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα, στον οποίο και λογοδοτεί απ’ ευθείας. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε και ο Τσίπρας γνωρίζει και σιωπά, αν δεν συγκαλύπτει.

Και εδώ είναι το ΜΕΓΑ πολιτικό θέμα που ανακύπτει! Η διαπλοκή και οι μηχανορραφίες έρχονται να χαρακτηρίσουν και την Αριστερά, που υποτίθεται ότι έρχεται να ανατρέψει το υπάρχον σαθρό αστικό καθεστώς, με στόχους και πρακτικές εξ ίσου σαθρές. Εξόχως λυπηρό το θέ(α)μα μιάς αποκρουστικής κατάστασης πραγμάτων, που δεν αρμόζει σε μία πραγματική δύναμη ανατροπής και αλλαγής της κοινωνίας…

Και είναι πράγματι οδυνηρό να βλέπεις να καταρρέει, από τα ίδια τα λάθη του και τις εκπτώσεις αρχών, το σύστημα αρχών που έχεις ευαγγελισθεί. Για να μην φθάσουμε να αποκλείσουμε το αντίστροφο, ότι αυτά που ήλθε να “καταγγείλει” ο πολύς Σκουρλέτης, θα μπορούσε να ισχύσουν σε αντίστροφη κατεύθυνση, ώστε, μέσω πρόσφορων “διαδρομών” μαύρου χρήματος, να κλειδώσει ο επιθυμητός αριθμός των 121 αρνητικών ψήφων, ώστε να προκληθεί διάλυση της Βουλής και προκήρυξη πρόωρων εκλογών, συνεπεία αδυναμίας να εκλεγεί ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή…

Το γεγονός, πάντως, ότι, για τη συγκεκριμένη «υπόθεση εργασίας» επελήφθη η Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου, ενισχύει-αν δεν αποτελεί πρώτη επιβεβαίωση…-ότι κάτι σάπιο τρέχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!

Ας ελπίσουμε, ότι, καλούμενος να καταθέσει σχετικώς, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πραγματικά στοιχεία, αν έχει, και δεν θα αρκεσθεί στην απλή επίκληση ενός δημοσιεύματος, που έσπευσε να το υιοθετήσει και να το κάνει “σημαία”…

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Comments are closed.