«Μπορείτε να απεργείτε μόνον τις καθημερινές, παρακαλώ;»

«Μπορείτε να απεργείτε μόνον τις καθημερινές, παρακαλώ;»Νουθεσίες προς τους απλήρωτους εργαζόμενους να απεργούν μόνον τις καθημερινές και όχι σε ημέρες που παρεμποδίζεται η έκδοση του φύλλου της Κυριακής, απευθύνει η εργοδοσία του «Αγγελιοφόρου».

Στην ευρεία ενημερωτική συνάντηση, που έγινε αργά χτες, Τετάρτη, το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της εκδότριας εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη, ο νεόκοπος γενικός διευθυντής, Παντελής Χαλβατζάκης, ζήτησε από τα μέλη όλου του προσωπικού  να αναθεωρήσουν την απόφασή τους για την επικείμενη απεργία, που είχαν ήδη εξαγγείλει τα αρμόδια συνδικαλιστικά σωματεία και η οποία έχει αρχίσει από σήμερα το πρωί σε όλα τα ενημερωτικά μέσα του «Αγγελιοφόρου».

«Κάνω έκκληση στη λογική σας και σας παρακαλώ να απεργείτε κάθε Δευτέρα ή Τρίτη και όχι την Πέμπτη ή την Παρασκευή, γιατί έτσι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει η έκδοση της Κυριακής! Κάθε φορά που δε βγαίνει το κυριακάτικο φύλλο, λόγω απεργίας, χάνουμε έσοδα από διαφημίσεις και περιορίζονται οι εισπράξεις μας», είπε ο κ. Χαλβατζάκης.

Για τη συνέχεια εδώ

Comments are closed.