Ποιοτικό προϊόν η μόνη προϋπόθεση για να κερδίσουν το στοίχημα του SBC

Ταλαμάγκας - Παναγιωτόπουλος - Μιχόπουλος

Στις 20 Οκτωβρίου η πρεμιέρα Ταλαμάγκα, Παναγιωτόπουλου, Μιχόπουλου

Για την ερχόμενη Δευτέρα 20 του μηνός είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της νέας απογευματινής ενημερωτικής ζώνης του SBC που θα παρουσιάζει ο Βασίλης Ταλαμάγκας, συνεπικουρούμενος από τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Θοδωρή Μιχόπουλο.

Στη συγκεκριμένη τηλεοπτική ζώνη που επέλεξαν οι δημοσιογράφοι, υπάρχει χώρος για ένα καλό και κυρίως αξιόπιστο και σοβαρό ενημερωτικό προϊόν… Μπορεί «απέναντι» την ίδια ώρα να έχουν τον αδυσώπητο ανταγωνισμό των καναλιών εθνικής εμβέλειας με τα δυνατά σίριαλ που συγκεντρώνουν εξαιρετικά υψηλές τηλεθεάσεις, ωστόσο, απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό – κυρίως, ανδρικό που ηλικιακά ανήκει στη δυναμική κατηγορία των 35+ και επιθυμεί να έχει την εναλλακτική δυνατότητα να παρακολουθήσει ενημέρωση. Και οι υπάρχουσες προτάσεις, με εξαίρεση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, είναι προβληματικές και ανεπαρκείς! Ως εκ τούτου ο Βασίλης Ταλαμάγκας με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Θοδωρή Μιχόπουλο έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσουν αυτό το κοινό.

Κατά τα άλλα οι τρεις δημοσιογράφοι για δύο ώρες από τις 18:00 έως 20:00 θα παρουσιάζουν ένα πολιτικο-οικονομικό μαγκαζίνο μέσα από τη συχνότητα του SBC που θα προβάλλεται ταυτόχρονα από 10 τηλεοπτικούς περιφερειακούς σταθμούς ανά την Ελλάδα. Στην εκπομπή θα παρουσιάζονται οικονομικές έρευνες, μηνιαίες δημοσκοπήσεις, οι διεθνείς εξελίξεις σε συνεργασία με το Bloomberg και φυσικά όλες οι εσωτερικές ειδήσεις με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ.

Comments are closed.