Βρογχίτιδα, ιγμορίτιδα και πνευμονία – και όχι τελικά Εμπολα – είχε η Τόρι Σπέλινγκ

Βρογχίτιδα, ιγμορίτιδα και πνευμονία - και όχι τελικά Εμπολα - είχε η Τόρι Σπέλινγκ

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ, στέλνει τις ευχαριστίες της στους θαυμαστές της για τα μηνύματα συμπαράστασης, αφήνει υπονοούμενα για ένα άτομο το οποίο περίμενε ότι θα της συμπαρασταθεί και αυτό «έλαμψε δια της απουσίας του», και διαψεύδει – τελικά – τις φήμες ότι προσβλήθηκε από Εμπολα.

Η κόρη του διάσημου τηλεοπτικού παραγωγού Ααρόν Σπέλινγκ, δημιουργού μεταξύ άλλων τηλεοπτικών σειρών όπως «Οι Αγγελοι του Τσάρλυ», «Η Δυναστεία», «Οι Κόλμπυς», «Χαρτ και Χαρτ» και πολλών άλλων, εισήχθη επειγόντως σε νοσοκομείο το περασμένο Σαββατοκύριακο με έντονο βήχα, δυσκολία αναπνοής και υψηλό πυρετό – συμπτώματα μεταξύ άλλων του Εμπολα.

Ωστόσο, μετά από αναλυτικές εξετάσεις αποκλείστηκε το ενδεχόμενο του Εμπολα.

Ο συζυγός της Ντιν Μακντέρμοτ, με τον οποίο η Τόρι συμπαρουσιάζει αυτή την περίοδο ένα ριάλιτυ με τίτλο True Tori, σε δηλώσεις του το Σάββατο αποκάλυψε ότι «η Τόρι έχει βρογχίτιδα, ιγμορίτιδα και πνευμονία και γι’ αυτό τον λόγο χρειάζεται τη φροντίδα στο νοσοκομείο».

Οι δηλώσεις του για την γυναίκα του ήρθαν να διαψεύσουν ότι η Τόρι αναφέροταν σε αυτόν με τον μήνυμα που ανέβασε στο Twitter, και στο οποίο έλεγε ότι ένας άνθρωπος που δεν το περίμενε δεν της συμπαραστάθηκε καθόλου στην περιπέτειά της.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Comments are closed.