Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στη ΝΕΡΙΤ

Ποδόσφαιρο

Αυτή την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις 21.45 οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση και από τα τρία κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και NΕΡΙΤ HD) την αναμέτρηση της Ελλάδας με τα  Νησιά Φερόε.

Η ποδοσφαιρική βραδιά αρχίζει στις 19.00 με την εκπομπή «Euro – Euro όλοι» (ΝΕΡΙΤ Sports – NΕΡΙΤ HD) με τον Ιωσήφ Νικολάου και εκλεκτούς προσκεκλημένους στο στούντιο της εκπομπής. Επίσης, θα μάθουμε όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν από την σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης.

Από το γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Βασίλης Μπακόπουλος μαζί με τον Σάκη Τσιώλη θα περιγράψουν και θα αναλύσουν όλα τα ζητήματα της εθνικής, ενώ ο Δημήτρης Μαλισιώβας και ο Άρης Γάτας θα μας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από τους πάγκους και τα αποδυτήρια.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στις 24:00 ακολουθεί η εκπομπή post game με  δηλώσεις των πρωταγωνιστών και  εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια του ομίλου της εθνικής, αλλά και από όλα τα ματς της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016.

Comments are closed.