Κάπηλοι, τυμβωρύχοι και κηφήνες στο «μεδούλι» της (ΕΡΤ) ΝΕΡΙΤ!

ΝΕΡΙΤ

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

«10η Μέρα: Κύριε Φορτσάκη, αφήστε τους φοιτητές και δώστε τα πρακτικά του ΕΣ, για τον παράνομο διορισμό ΔΣ της ΝΕΡΙΤ που όλοι μιλούν για πραξικόπημα με κυβερνητικό φερετζέ. Μην κρύβεστε. Παράνομος διορισμός, παράνομες αποφάσεις. Όλα στον αέρα. Δικαιοσύνη ακούς;».

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες, σήμερα νιώθω ιδιαίτερη χαρά. Δεν μπορούσα να φανταστώ, ότι μετά από δυο χρόνια αναρτήσεων και σχολίων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για διάφορα θέματα, θα με τιμούσε πρόσωπο της (ΕΡΤ)-ΔΤ-ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ με ειδική αναφορά στο πρόσωπο του υπογράφοντος με διακριτικά …Χ,Ψ,Ω.

Τον ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου, που αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο του, να γράψει ένα «ωραιότατο» φιλολογικό και στοχαστικό κείμενο για την αφεντιά μου την προηγούμενη Παρασκευή! Βοούν λέει οι διάδρομοι του Ραδιομεγάρου. Άρα έχω πολλούς αναγνώστες, και δεν καταλαβαίνω γιατί με διαβάζουν…αν γράφω βλακείες και όχι αλήθειες!

Μέχρι τώρα γνώριζα ότι κάπηλοι και τυμβωρύχοι, είχαν τα στρατηγεία τους σε κοιμητήρια και αρχαιολογικούς χώρους. Φαίνεται όμως, ότι κάποιοι τυμβωρύχοι, που χρόνια τώρα απομυζούν τα κειμήλια και ασημικά της ΕΡΤ, πήραν και λίγους κηφήνες μαζί τους για αναπαραγωγή, μη χάσουμε το είδος στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, για να λειτουργούν πιο άνετα.

Όλοι αυτοί, μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και δεν έχουν καμία σχέση με τους εργαζόμενους του Ραδιομεγάρου, που οι ηλίθιοι καπηλεύονται την προσφορά τους. Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο ….Χ,Ψ,Ω. Γράμματα που συνήθως σε παραπέμπουν στα κοιμητήρια. Α….χ,ψ..Ω. Άρα ευρισκόμενος στη δύση του, να ευχηθούμε το πάθος του για το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ που υπερασπίζεται να του δώσει δύναμη να μακροημερεύσει με την ιδιότητα του κάπηλου, τυμβωρύχου ή κηφήνα!!!

Επειδή κάναμε έρευνα και είδαμε από πού έφυγε το e-mail, εντοπίσαμε το περιβάλλον του άσπιλου και αμόλυντου αριβίστα της ΝΕΡΙΤ. Πράγματι αμόλυντος τυμβωρύχος, με ευρύ πεδίο δράσης και καπηλεία στα ασημικά και τους «τάφους» της ΕΡΤ(συγχωρεμένης κατά τον.. Χ,Ψ,Ω-της ανάβεις τουλάχιστον κανά κεράκι που σε μεγάλωσε;). Αμόλυντε «φιλόσοφε» Χ,Ψ,Ω της αμόλυντης και πεντακάθαρης ΝΕΡΙΤ γιατί την υπερασπίζεσαι, με πάθος; Έχεις δυνατές διασυνδέσεις σε Μέγαρα και πολιτικές συναναστροφές που σε προστατεύουν;

Μάθε λοιπόν «Ο/H Captain my Captain» Knox Meeks Pitts στη μυστική σχολή λογοτεχνίας-Dead poets Society-Ο κύκλος των χαμένων ποιητών-που παρακολούθησες, βλέποντας με άλλο μάτι την «Πάραλο» και τη Φαλκονέρα, ότι ο Κ.Π. έχει μαζί του εκτός από την Πάραλο που μνημονεύεις, τα άλλα 5 πλοία: Σαλαμινία, Αμμωνιάς, Αντιγονίς, Δημητριάς και Πτολεμαίς.

Στο Ταξίδι θα είναι όλα φορτωμένα με Πέτρα. Και μάλιστα Πέτρα Καρύστου να την μεταφέρουμε παντού και να διαφημίσουμε τη χώρα μας, Κοντρα στους φουρτουνιασμένους καιρούς την κρίση και τις θάλασσες, γιατί αντέχουν περισσότερο από τους «φελλούς» σαν εσάς που τους παρασύρει το πρώτο κύμα στην παραλία μαζί με τα κατράμια και χρειάζεστε ειδικό ψεκασμό για να αποφύγουμε τη μόλυνση.

Όσο για την «δύσφημον μνεία» δείχνει την ποιότητα, το ήθος και επίπεδο του συντάκτη και δεν θα κατέβω σε αυτό το επίπεδο.

Φιλόσοφε και στοχαστή, «O/H Captain my Captain”Knox Meeks Pitts..X, Ψ, Ω που γνωρίζεις από Ιστιοπλοΐα, σκίπερ των Ωκεανών, ταξίδεψε μαζί μας μέχρι της… Μαριάντες αν το επιθυμείς. Εκεί δεν υπάρχουν καρχαρίες, αλλά κινδυνεύεις από τα βάθη των Ωκεανών, αν και οι φελλοί αντέχουν, γιατί προτιμούν να ξεβράζονται στη στεριά αποφεύγοντας την «πάλη» με τα σκυλόψαρα!!!

Αχ, βαχ, γαβ,…Χ,Ψ,Ω, φιλόσοφε, στοχαστή και υποστηρικτή, της νομιμότητας και εντιμότητας του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, μετά το «μαύρο» της ΕΡΤ και τη διάλυση της, τι έκανες 17 μήνες τώρα μαζί με 3 ΔΣ σε έναν χρόνο που άλλαξαν σαν βρακιά; τι προσφέρανε ; Άσπιλε, αμόλυντε, υπερασπιστή των ενοικιαζόμενων υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ, υπό συνθήκες ομηρίας «σκλάβων;».

….Χ,Ψ,Ω, ο καιρός γαρ εγγύς πράγματι. Έρχονται καταιγίδες και βαρυχειμωνιά! Μετά ξαστεριά και επαναλειτουργία της ΕΡΤ όταν αυτή ανοίξει εκ νέου. Τότε όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να επιστρέψουν στις θέσεις που κατείχαν στις 11 Ιουνίου 2013.

Στελέχη όμως που συνεργάστηκαν με την «Γκεστάπο» για να πέσει το σήμα της ΕΡΤ και να βγάλουν στη θέση του τα μορφώματα , ΔΤ, η ΔΡ και η ΝΕΡΙΤ, είναι αυτονόητο ότι δεν θα πρέπει να έχουν θέση στο Ραδιομέγαρο. «Γιουσουφάκια που υπηρέτησαν πολλούς αφεντάδες», πιστεύουν βέβαια, πως και πάλι θα τη βολέψουν, όπως και ο στοχαστής φιλόσοφος…Χ,Ψ,Ω, που ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μαζί με κάπηλους, τυμβωρύχους και κηφήνες του Ραδιομεγάρου, με χρώματα χαμαιλέοντα!!!

Γράφει λοιπόν ο φιλόσοφος-στοχαστής ως απάντηση στην ανάρτηση: 7-11-2014 «Παλικάρια της ΕΡΤ: «ψυχή βαθειά!…….» ασπίδα στα ΜΑΤ».

OH K.Π. PTAIN MY Κ.Π. PTAIN.. 7-11-2014

Comments are closed.