Ζητάει αποζημίωση η πλημμυροπαθής Βίσση

Ζητάει αποζημίωση η πλημμυροπαθής Βίσση

Του Φρίξου Δρακοντίδη από ΘΕΜΑ

Στις 58.470 ευρώ ο λογαριασμός για το στούντιο, το σολάριουμ, τα Prada και άλλα πανάκριβα προσωπικά  αντικείμενα, για τα οποία ζητά αποζημίωση και αντιπλημμυρικά έργα από Περιφέρεια και Δήμο

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου. Ωρα 16.50. Το υπόγειο στη βίλα της Αννας Βίσση στην Εκάλη θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Το μηχάνημα των δονήσεων που χρησιμοποιεί η γνωστή τραγουδίστρια για τη σύσφιξη των γλουτών της καλύπτεται από ένα παχύ στρώμα λάσπης. Το σολάριουμ που φροντίζει για το υπέροχο μπρονζέ χρώμα του κορμιού της, κάνοντάς το να δείχνει φυσικά μαυρισμένο, κείτεται ανενεργό στο έδαφος. Το στούντιο ηχογράφησης, τα πανάκριβα μηχανήματα, όπως ο vintage πολυφωνικός συνθέτης Juno-60, πάνω στα πλήκτρα του οποίου έχουν πρωτοπαιχτεί μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, είναι σε… πλήρη αφωνία.

Νερό και χώμα έχουν εισχωρήσει παντού. Chanel, Gucci και Prada αξεσουάρ αποτελούν παρελθόν.
Μπροστά στην οργή της φύσης ακόμα και οι οικίες ιερών τεράτων όπως η Αννα Βίσση δείχνουν απροστάτευτες. Οι θεομηνίες δεν κάνουν διακρίσεις.

Τώρα οι υπάλληλοι-μηχανικοί των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν πονοκέφαλο. Δεν είναι μόνο οι δεκάδες περιπτώσεις που έχουν να εξετάσουν και αφορούν πλημμυροπαθείς των βορείων προαστίων που ζητούν να λάβουν το έκτακτο επίδομα των 586 ευρώ, αλλά και αυτή της διαχρονικής καλλιτέχνιδας η οποία μέσω του κατασκευαστή της πολυτελούς κατοικίας της στην Εκάλη, κ. Ελευθέριου Παπαδόπουλου, έχει καταθέσει αίτημα στον δήμο, ως πλημμυροπαθής, ζητώντας να αποζημιωθεί.

Ζητάει αποζημίωση η πλημμυροπαθής Βίσση

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει μετά την πλημμύρα το ιδιωτικό γυμναστήριο της τραγουδίστριας στο υπόγειο της Εκάλης

Περισσότερα εδώ

Comments are closed.