Αναζητείται ευσυνείδητος Εισαγγελέας

Νίκος Ρούσσης

Του ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ- Δημοσιογράφου για το ENIMEROSI24

Χθες, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων της ΧΚ Τεγόπουλος, αποφασίσθηκε νέα 48ωρη απεργία μέχρι την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους αλλά (ΠΡΟΣΟΧΗ) ζητήθηκε να έλθουν και Ορκωτοί Λογιστές, για να ελέγξουν το “δούναι και λαβείν” του εμφανιζόμενου ως εκδότη της “Ελευθεροτυπίας” Χάρη Οικονομόπουλου.

Μόλις η πρόταση τέθηκε και εγκρίθηκε στη συνέλευση, παραιτήθηκε εκείνος ο αχυράνθρωπος, που είχε βάλει ο Οικονομόπουλος, ως πρόεδρο της εταιρίας ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ ΑΕ, που είχε κι’ έχει την ευθύνη έκδοσης της ιστορικής αυτής εφημερίδας.

Διασταυρωμένες πληροφορίες λένε ότι, αμέσως μετά την παραίτηση Θεοδώρου, εμφανίσθηκαν κάτι μπράβοι στο γραφείο του Οικονομόπουλου στη Μίνωος και “σήκωσαν” κάτι φοριαμούς, γεμάτους έγγραφα και ένα κάδρο αξίας.

Χαρτιά που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα αποδείκνυαν πολλά και κυρίως για το πού διοχετεύονταν τα χρήματα από τις πωλήσεις της «Ε», για ταξίδια, γραφεία κ.ά

Μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία γι’ αυτά υπάρχουν.

Δεν τάχω όμως εγώ, τά έχουν όμως άλλοι που αν κληθούν από κάποιον ευσυνείδητο εισαγγελέα μπορούν ευχαρίστως, πιστεύω, να τα καταθέσουν.

Εν αναμονή ραγδαίων εξελίξεων και αποκαλύψεων προσώπων και προσωπείων στον ελληνικό εκδοτικό χώρο.

Καθ’ όσον τα πράγματα δεν είναι καθόλου …ελληνοβρετανικά και εμπίπτουν στη δικαιοδοσία της ποινικής δικαιοσύνης.

Comments are closed.