«Αγγελιοφόρος»: δεν εκτελεί δικαστική απόφαση για μισθούς

«Εγώ δεν εφαρμόζω την όποια δικαστική απόφαση έχουν στα χέρια τους οι εργαζόμενοι. Να πάνε να κάνουν ό,τι θέλουν! Εγώ δεν τους πληρώνω για κανένα λόγο», διεμήνυσε ο εκπρόσωπος της εργοδοσίας του εκδοτικού συγκροτήματος του «Αγγελιοφόρου» κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συμφιλίωσης που έγινε στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, στην Αθήνα.

«Αγγελιοφόρος»: δεν εκτελεί δικαστική απόφαση για μισθούς

Ενώπιον του κατ΄ εξοχήν αρμόδιου κυβερνητικού φορέα, που είναι επιφορτισμένος να εποπτεύει την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, ο Παντελής Χαλβατζάκης, δικηγόρος, νομικός σύμβουλος και γενικός διευθυντής της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, δήλωσε, χωρίς περιστροφές, αργά προχτές, Τρίτη, το απόγευμα, ότι δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με την πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης.

Ποια απόφαση; Αυτήν με την οποία δικαιώνονται έξι εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου», που προσέφυγαν κατά της εκδοτικής εταιρίας του επιχειρηματία και βιομήχανου Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου. Αυτήν με την οποία οι ίδιοι εργαζόμενοι πέτυχαν με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων να τους επιδικαστούν προσωρινά οι καθυστερούμενοι μισθοί των τελευταίων μηνών. Αυτήν με την οποία οι έξι εργαζόμενοι δικαιούνται να αναζητήσουν και να λάβουν αμέσως τις δεδουλευμένες αποδοχές για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2014, όπως και μέρος των αποδοχών για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο του 2013.

Για τη συνέχεια εδώ

Comments are closed.