Εννέα μήνες αναμονής… Άξιζαν;

 

 

Στ. Θεοδωράκης - Γ. Πρετεντέρης

Πρώτη φορά ο Γιάννης Πρετεντέρης φιλοξενεί στο στούντιο της «Ανατροπής» τον Σταύρο Θεοδωράκη

Ούτε εγκυμοσύνη να ήταν, αφού για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες ύπαρξης του «Ποταμιού» ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Γιάννη Πρετεντέρη και την «Ανατροπή» στο MEGA!

Το κανάλι των εκδοτών που για πολλά χρόνια φιλοξενούσε στο πρόγραμμά του την εκπομπή του επικεφαλής του κόμματος που σημείωνε εξαιρετικά υψηλές τηλεθεάσεις, άφησε να κυλήσει πολύ νερό (στο ποτάμι)… πριν τον καλέσει στο μοναδικό πολιτικό talk show που διαθέτει!

Έτσι, αύριο το βράδυ στις 23:55 ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στο στούντιο της «Ανατροπής» για να απαντήσει στις ερωτήσεις του Γιάννη Πρετεντέρη. Συγκεκριμένα σε μια τετ – α – τετ συνέντευξη, διάρκειας μίας ώρας (60’) ο επικεφαλής του «Ποταμιού» – όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κανάλι, παίρνει θέση και απαντά: Το κόμμα και οι εκλογές, οι συνεργασίες και οι συναντήσεις, η Ευρώπη και η στάση της Τρόικας, οι εσωτερικές και οι εξωτερικές διαμάχες, το κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης. Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τα ενδεχόμενα και οι πιθανότητες. Τι θα κάνει το «Ποτάμι»; Με ποιους θα συνεργαστεί ο Σταύρος Θεοδωράκης; Ποιο είναι τελικά το πολιτικό στίγμα του και τι προσδοκά; Με ποιους τσακώνεται και με ποιους συμφωνεί;

Ελπίζουμε να άξιζε η αναμονή των 9 μηνών και να αποζημιωθούν οι τηλεθεατές!

Διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο για να θυμηθείτε πότε και πώς ο Σταύρος Θεοδωράκης ενημέρωσε τους υπεύθυνους του MEGA ότι εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία και προχωράει στην ίδρυση του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ».

Comments are closed.