(ΕΡΤ) ΝΕΡΙΤ: ΔΣ-Πρόεδρος/Διευθύνων 4-1!

ΕΣΗΕΑ: Παρατύπως διορισθέντες διοικούντες τη ΝΕΡΙΤ!

ΝΕΡΙΤ

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Όσοι μας διαβάζουν, θα έχουν διαπιστώσει, τη σκληρή στάση και τα επικριτικά σχόλια εις βάρος της συγκυβέρνησης και των διοικήσεων του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ. Μήνες τώρα φωνάζουμε για κραυγαλέες παρανομίες, παρατυπίες και παραβιάσεις νόμων και αποφάσεων, που σε ένα ευνομούμενο κράτος, όλους τους εμπλεκόμενους θα τους είχαν στείλει στη φυλακή.

Ειδικά στο θέμα των προκηρύξεων και την επιλογή υποψηφίων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων, έβγαζαν «μάτι» τα ρουσφέτια, προκειμένου να επιλέξουν τα πρόσωπα που ήθελαν, με αξιολογητές, βαθμολογητές «μαϊμού», κατευθυνόμενα από ειδικά κέντρα, τινάζοντας στον αέρα τις προκηρύξεις και ακυρώνοντας επί της ουσίας το διαγωνισμό.

Στις 29-9-2014 σε ανάρτηση μας με τίτλο: «ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΗΣ (ΕΡΤ)ΔΤ-ΝΕΡΤ! ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ; Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!», είχαμε δημοσιοποιήσει την έκθεση ανεξάρτητων ελεγκτών που μιλούσαν για όργια παρανομιών. Ακόμα βεβαιώσεις και «πτυχία» ιδιωτικών σχολών, τα βάφτιζαν ΤΕΙ και ΑΕΙ. Ή άλλα άσχετα με το αντικείμενο πρόσληψης, τους έδιναν..1000 μόρια! Κανένας όμως δεν άκουγε.

Όλα αυτά τα παράνομα και εξωφρενικά συζητήθηκαν στο ΔΣ της προηγούμενης εβδομάδας και τα μέλη ζήτησαν εξηγήσεις για όλα όσα γράφονται καθημερινά στον Τύπο και τα διάφορα sites, περί «μαιμού» αξιολογητών, βαθμολογητών κλπ. Ο πρόεδρος αντί να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει, ζήτησε εξουσιοδότηση για να συνεχίσει την επιλογή των υποψηφίων και την υπογραφή συμβάσεων επιλεγέντων διαφόρων ειδικοτήτων, μετά και την ανακοίνωση πρόσληψης σκηνοθετών που εκεί έγινε σφαγή, όπως και στους δημοσιογράφους.

Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και τα μέλη-προς τιμήν τους-μαύρισαν τον πρόεδρο με 4-1, αφού ο ίδιος ψήφισε τον εαυτό του. Έτσι, υποχρεώθηκε την Παρασκευή 28-11 να βγάλει εσπευσμένα ανακοίνωση, καλώντας μέσα στο Σαββατοκύριακο αξιολογητές για να μην έρθει σε ρήξη με τα μέλη του ΔΣ.

Στελέχη της (ΕΡΤ)ΝΕΡΙΤ που γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα, θεωρούν ότι όλες οι προσλήψεις είναι παράνομες και πρέπει να ακυρωθούν. Στο σημερινό ΔΣ, ή πιθανό αύριο η συνεδρίαση θα είναι εκρηκτική.

Η ΕΣΗΕΑ με μια σκληρή ανακοίνωση της 1-12 χθες, δείχνει τα δόντια της στην ηγεσία της ΝΕΡΙΤ και την κυβέρνηση τονίζοντας: (διαβάστε εδώ)

Στο ίδιο μήκος κύματος και η επερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Τσούκαλη που ερωτά την υφυπουργό κα Βούλτεψη, υπενθυμίζοντας ότι : (διαβάστε εδώ)

Comments are closed.