Η εικόνα της ΝΕΡΙΤ σε όλο τον κόσμο

Η εικόνα της ΝΕΡΙΤ σε όλο τον κόσμο

Σε περισσότερους από 130 μεγάλους τηλεοπτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο έδωσε εικόνα η ΝΕΡΙΤ,  η οποία κάλυψε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την επίσκεψη του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου.

Στο κέντρο Τύπου που στήθηκε ειδικά για την περίσταση στο Hilton της Κωνσταντινούπολης, 240 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο – από τους οποίους οι 170 εκπροσώπησαν μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς – κάλυπταν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Η ΝΕΡΙΤ κέρδισε το μεγάλο αυτό τηλεοπτικό στοίχημα με μια άρτια κάλυψη, αποσπώντας  τα συγχαρητήρια μεγάλων τηλεοπτικών οργανισμών, όπως της RAI και της τηλεόρασης του Βατικανού.

Πλήρης ήταν και η ενημέρωση των Ελλήνων τηλεθεατών από την ανταποκρίτρια της ΝΕΡΙΤ στην Κωνσταντινούπολη Αριάνα Φερεντίνου, η οποία μετέφερε μέσα από τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της δημόσιας  τηλεόρασης, όλα τα νεώτερα από τις συναντήσεις του Πάπα με εκκλησιαστικούς και πολιτικούς παράγοντες.

Η οργάνωση της παραγωγής ήταν του Θοδωρή Καβαδά.

Comments are closed.