Τρέμη, Παπαδάκης, Βορίδης στην πρεμιέρα του Χατζή

 

Τρέμη, Παπαδάκης, Βορίδης στην πρεμιέρα του Χατζή

«Ακραίως» στις 11:00 την Κυριακή στον ΣΚΑΙ

Μετά από τέσσερις μήνες απουσία από τη μικρή οθόνη η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στην τηλεόραση! Αυτή τη φορά ως καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ακραίως» του Τάκη Χατζή την ερχόμενη Κυριακή στις 11:00 το πρωί στον ΣΚΑΙ. Ο δημοσιογράφος όμως ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις για την πρώτη του εκπομπή, αφού μεταξύ των καλεσμένων– εκτός πολιτικής, θα είναι και ο Γιώργος Παπαδάκης που εμφανίζεται εξαιρετικά σπάνια εκτός από το «Πρωινό ΑΝΤ1» και μάλιστα για να σχολιάσει την επικαιρότητα! Το stuff των καλεσμένων συμπληρώνει ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.

Ωστόσο η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ – σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις παραδοσιακές εκπομπές λόγου. Αντίθετα, όπως μαθαίνουμε πρόκειται για μια σύγχρονη έκφραση πολιτικής εκπομπής με πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ… που θα αφιερώνει – για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, χρόνο στο Διαδίκτυο. Δηλαδή στα sites και στα blogs που καθημερινά επισκεπτόμαστε και τα θέματά τους μονοπωλούν τις συζητήσεις μας!

Τέλος να σημειωθεί – επειδή ακούστηκαν διάφορα για τον τίτλο της εκπομπής, ότι «Ακραίως» είναι επίρρημα και προέρχεται από το αρχαίο λεξιλόγιο… κάτι που πιστοποιεί και ο Σαράντος Καργάκος!

Comments are closed.