Χυδαιότητες Κασιδιάρη στη Βουλή

Την άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών, των Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Ευστάθιου Μπούκουρα, αποφάσισε σήμερα η ολομέλεια της Βουλής. Νωρίτερα, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση του αιτήματος άρσης ασυλίας σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου, εμφανίστηκε προκλητικός για μία ακόμη φορά και με πρωτοφανή χυδαιότητα καταφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, εναντίον του πρωθυπουργού.

Χυδαιότητες Κασιδιάρη στη Βουλή

Για την υπόθεση της παρουσίασης προϊόντος παράνομης βιντεοσκόπησης στα πλαίσια της υπόθεσης Μπαλτάκου, η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη με ψήφους 219 υπέρ, 18 κατά και 1 «παρών».

Για τους άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία Νίκου Ντερτιλή, η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση ασυλίας των Ηλία Παναγιώταρου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Ευστάθιου Μπούκουρα με 222 υπέρ, 13 κατά και 3 «παρών».

Η ψηφοφορία ήταν φανερή και σύμφωνα με το αποτέλεσμα, κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ψηφίσει οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Τέρενς Κουίκ, Γιάννης Δημαράς, Κώστας Δαμαβολίτης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Μαρία Κόλλια, Σταυρούλα Ξουλίδου. «Παρών» δήλωσε η Γαβριήλ Αβραμίδης.

Νωρίτερα, από το βήμα της βουλής, ο Ηλ. Κασιδιάρης είχε κατηγορήσει τον πρωθυπουργό ως υπεύθυνο για τις προφυλακίσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ ισχυρίστηκε την ύπαρξη μαγνητοφωνημένων συνομιλιών στο διαδίκτυο μεταξύ ανωτατου δικαστικού άρχοντα και ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα για τις προφυλακίσεις.

Η μεταγωγή του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μετά το παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη το λόγο πήρε και ο Ηλίας Παναγιώταρος, που δήλωσε «περήφανος» για τους πυροβολισμούς στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ήρωα.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.