Ένας χείμαρρος σε έμπειρα χέρια

 

Ένας χείμαρρος σε έμπειρα χέρια

Αυτό ναι, είναι τηλεόραση. Εκπληκτική η αποψινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα «Καρντάσιανς» με καλεσμένη τη Χρυσούλα Διαβάτη. Και για να το διευκρινίσουμε. Ούτε φαν τρελοί ήμαστε της πολύ καλής ηθοποιού, αλλά ούτε και μας κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον το περιστατικό με το Ρουβά τις προάλλες στην απονομή των βραβείων, για το οποίο άλλωστε και την κάλεσαν. Η συνέντευξη της απόψε όμως ήταν όλα τα λεφτά! Γιατί; Διότι ο λόγος της ήταν πέρα για πέρα αληθινός, σπαρτάραγε τόσο από ειλικρίνεια και ζωντάνια, που δεν γινόταν να σε αφήσει αδιάφορο! Κάθε άλλο! Είχαμε κολλήσει στην οθόνη! Μια οργισμένη γυναίκα από τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, στο χώρο της, στην Ελλάδα γενικότερα. Και ένας αληθινός λόγος είναι μόνο απρόβλεπτος, αυτό είναι άλλωστε και που σε κερδίζει! Εξ ου και το ότι υπήρξαν ένα – δυο σημεία παραλίγο «σύρραξης» με τον Αρναούτογλου, στο σημείο που τον αμφισβήτησε για παράδειγμα ανοιχτά για το αν την έχει δει στο θέατρο, υπονοώντας ότι δεν επιλέγει ο παρουσιαστής το ποιοτικό είδος… Και ναι, ο τελευταίος δεν σηκώθηκε να φύγει και να αφήσει τους υπόλοιπους να ολοκληρώσουν τη συνέντευξη, έκανε πίσω και συνέχισε… Πραγματικά την εκπομπή απόψε την απολαύσαμε!

Στα highlights των όσων είπε, η διευκρίνιση ότι δεν ήταν η ίδια αυτή που ρώτησε το Ρουβά «με τι εφόδια;» τη στιγμή που βραβευόταν – ανέφερε συγκεκριμένα ότι είχε ήδη αποχωρήσει… αλλά και η καταγγελία που έκανε ανοιχτά, για τα πληρωμένα «αστεράκια» των θεατρικών παραστάσεων στα περιοδικά …

Υ.Γ. Μαγκιά τού Αρναούτογλου, που δεν κατεύθυνε την κουβέντα γύρω από το Ρουβά. Ακόμα και αν το είχε στήσει έτσι στο μυαλό του, είναι μαγκιά του ότι αφέθηκε στο «χείμαρρο» που είχε μπροστά του και δεν μας στέρησε την εκπληκτική συνέντευξη που παρακολουθήσαμε, ακολουθώντας ενδεχομένως ένα πλάνο που είχε σχεδιάσει… Αυτό άλλωστε διακρίνει και έναν καλό παρουσιαστή, να έχει τα αντανακλαστικά και να αντιλαμβάνεται τι είναι τηλεοπτικά δυνατό και τι όχι!

Γ.Δ.

Comments are closed.