Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην Τρίπολη

 

Μαλλιαροπούλειο - Θέατρο Τρίπολης

Φεστιβάλ Πελοποννήσου Μαλλιαροπούλειο Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 20.00

Μελωδικά Χριστούγεννα στην Τρίπολη θα ζήσουν οι κάτοικοι αλλά και όσοι επισκεφθούν την πόλη τις γιορτινές ημέρες. Έργα κλασσικής μουσικής τα οποία θα μας μεταφέρουν με νότες την ατμόσφαιρα της χριστουγεννιάτικης μαγείας θα παιχτούν στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: την Εισαγωγή από την όπερα (παραμυθόδραμα) «Χένσελ και Γκρέτελ» του Ένγκελμπερτ Χούμπερντινκ, την Άρια (Air) από την Ορχηστρική Σουίτα αρ.3 του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, αποσπάσματα από το μπαλέτο «Καρυοθραύστης» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκυ, τα «Ρόδα από το Νότο» του Γιόχαν Στράους και τις συνθέσεις «Ένα Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ» και «Βόλτα με έλκηθρο» του Λίροϊ Άντερσον.

Ανάμεσα στα έργα θα ακουστούν αφηγηματικά, κλασικές και πολυαγαπημένες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Τη συγκεκριμένη ενότητα θα αποδώσει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία θα συμμετέχει και η Νεανική Χορωδία Τρίπολης «La Vita».

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, το ραντεβού των φίλων της κλασσικής μουσικής δίνεται για άλλη μια φορά στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πελοποννήσου που ξεκίνησε και στηρίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με σειρά εκδηλώσεων για την ενίσχυση των δομών τοπικού πολιτισμού.

Info

Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Πελοποννήσου στην Τρίπολη Μαλλιαροπούλειο – Θέατρο Τρίπολης

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίουστις 20.00

Comments are closed.