Η γιορτή της 100χρονης ΕΣΗΕΑ και ο λεκές της….

Η γιορτή της 100χρονης ΕΣΗΕΑ και ο λεκές της....

Της Ελένης Σπανοπούλου 

Πάντα στην πρωτοπορία του εξευτελισμού οι δημοσιογράφοι !

Γιορτάσαμε τα 100 χρόνια της ιστορικής ΕΣΗΕΑ με διαμαρτυρία εναντίον του Σωματείου μας!

Τι Κλάδος ! Καλά έλεγε ο συγχωρεμένος ο Κακαουνάκης ότι ο καλύτερος από εμάς έχει σκοτώσει τη μάνα του…

Δείτε το βίντεο της αθλιότητας λίγων που έχουν βεβαίως το δικαίωμα να διαφωνούν αλλά δεν έχουν τον Πολιτισμό να είναι αξιοπρεπείς στον τρόπο που παλεύουν για όσα πιστεύουν!

Εκφράζω τη βαθειά ΑΗΔΙΑ μου για τον προσβλητικό και προκλητικό εσμό των γνωστών θορυβοποιών που αμαύρωσε μια λαμπρή ιστορική μέρα για το Σωματείο ΟΛΩΝ των δημοσιογράφων.

Ο,τι έγινε σήμερα στην είσοδο της ΕΣΗΕΑ δεν τιμά κανέναν.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ μέσα στο κτίριο το Μορφωτικό Ίδρυμα κατάφερε το ακατόρθωτο. Αναβίωσε τις πιο λαμπρές σελίδες της 100χρονης ιστορίας της ΕΣΗΕΑ με μια εξαιρετικής ποιότητας σύγχρονη έκθεση σεβασμού και ΜΝΗΜΗΣ όσων αφιέρωσαν τη ζωή τους στη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ και στην ΕΣΗΕΑ. Με μια απολύτως λιτή τελετή εγκαινιάστηκε η έκθεση και καλό είναι να τη δουν όσο πιο πολλοί δημοσιογράφοι γίνεται , αλλά και απλοί πολίτες κυρίως νέοι άνθρωποι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι …

ΑΞΙΖΕΙ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσοι εργάστηκαν για την έκθεση αυτή που μόνο περηφάνια μας έκανε να νοιώσουμε και μας παρηγόρησε λίγο για την άξεστη συμπεριφορά των ούτε 50 ατόμων που είδαν την ευκαιρία για να δημιουργήσουν προβλήματα και να προωθήσουν όπως εκείνοι νομίζουν τις θέσεις τους. Όποιες όμως κι αν είναι αυτές ζημιά έκαναν και καλό δεν πρόσφεραν σε κανένα με τις άναρθρες κραυγές τους.

Ηταν μια ΘΛΙΒΕΡΗ παραφωνία σε μια μερα που άξιζε να τη γιορτάσουμε όλοι οι δημοσιογράφοι ενωμένοι.

Ακομη και άνεργοι, ή πεινασμένοι μπορούσαμε να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας μακριά από τα πεζοδρόμια.

Η ιστορική αριστερή ηγεσία του Κλάδου άλλωστε με πρώτο τον χαλκεντερο Κωστα Νιτσο αλλα και οι Μαθιουδάκης, Μανωλακος, Κιάος, Καζάκος κλπ ήταν όλοι στο κτίριο.

Τον Αναστασόπουλο, τον Κοραχάη, τον Σόμπολο έπρεπε να τους γιουχάρουν ,μαζι με τον Ρουσσοπουλο, τη Βούλτεψη, τη Μπακογιάννη, τον Σαμαρά ;;;;;;

Κρίμα γι αυτή τη διχαστική και μίζερη στάση που λέκιασε την όμορφη Γιορτή της ΕΣΗΕΑ.

Κρίμα για την παρουσία των ΜΑΤ έξω απο το κτίριο…

Κι άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους δημιουργούς της κυρίως δε στις Κυρίες συναδέλφους Μαρία Αντωνιάδου, Φανή Πετραλιά , Μαρλένα Κατσίμη,Αγγελική Γυπάκη κι όλους τους εργαζόμενους που κατάφεραν να μας κατα πλήξουν με έναν αέρα παλιάς αρχοντιάς και καινούργιας περηφάνιας στο Σωματείο μας.

ΥΓ Η απουσία του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας κου Κάρολου Παπούλια , οπως και να ερμηνευθεί αντισταθμίστηκε απο το μήνυμα του που αξιζει να διαβαστεί απο ολους μας.

ΥΓ 2 Η σπουδαία έκθεση θα διαρκέσει μεχρι τέλος Ιανουαρίου .Μη και τη χάσετε ! Ειναι ανάσα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στις δύσκολες μέρες που όλοι …αριστεροί και δεξιοί ζούμε.

ΥΓ3 Για των λόγων μου το αληθές ως προς το…λεκέ της Γιορτής στην ΕΣΗΕΑ δείτε το video που ανέβασε το site της ΑΥΓΗΣ με τόση βιάση ώστε υπέπεσε σε δημοσιογραφική γκάφα αφού αναφέρει παρουσία του ΠτΔ στην ΕΣΗΕΑ.

Comments are closed.