Μώραλης: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον Πειραιά»

Με κάθε επισημότητα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο.

 

Μώραλης: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον Πειραιά»

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Σεβασμιώτατε, κύριοι Υπουργοί, κύριοι Βουλευτές, κύριοι εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των φορέων της πόλης, επικεφαλής παρατάξεων, συνδυασμών, κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζω στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρώτα απ όλα να ευχηθώ Καλή Χρονιά. Είθισται σε παρόμοια εκδήλωση να γίνονται μακροσκελείς τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι δεν είναι ημέρα για απολογιστικές ή προγραμματικές ομιλίες αλλά είναι μια ημέρα που ήρθαμε να ανταλλάξουμε ευχές, να κόψουμε τη Βασιλόπιτα.

Ως εκ τούτου, το μόνο που έχω να πω είναι Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, προσωπική επιτυχία  για τον καθένα σε όλες τις επιδιώξεις του και να ευχηθώ ειδικά για το Δήμο Πειραιά και για όλη τη χώρα βέβαια, να πάει μπροστά, να είναι καλύτερο το 2015 από το 2014 για τους Πειραιώτες και για όλους τους Έλληνες. Θα καταβάλλουμε από την πλευρά μας και προσωπικά εγώ με τους Αντιδημάρχους μου και όλοι μας, όπου και αν ανήκουμε και πιστεύω και όλοι οι δημότες του Πειραιά, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αυτή η πόλη να προοδεύσει να πάει προς το καλύτερο, επ΄ ωφελεία  των δημοτών του Πειραιά. Είμαστε μια νέα Δημοτική Αρχή και εγώ είμαι μόλις 4 μήνες σε αυτήν την τιμητική θέση του Δημάρχου του Πειραιά.

Θέλω λοιπόν, να διαβεβαιώσω ότι τους υπόλοιπους 56 μήνες μέχρι να κλείσει η πενταετία, θα  δώσω και εγώ και οι συνεργάτες μου και όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου πραγματικά αυτή η πόλη να πάει μπροστά και οι πολίτες του Πειραιά να έχουν καλύτερες ημέρες. Σας ευχαριστώ όλους που είστε σήμερα εδώ για να ανταλλάξουμε ευχές”.

Comments are closed.