«Σύντροφοι» της Νέας Δημοκρατίας κουράγιο… Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!

γραφεία ΝΔ

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Δεν γνωρίζω πόσοι Νεοδημοκράτες έχουν επενδύσει στο ΣΥΡΙΖΑ ή έχουν μετακινηθεί προς την αριστερή πλευρά. Αν κρίνω όμως από τους φίλους που συνάντησα στην κοπή της πίττας της ΝΔ χθες το βράδυ στα γραφεία της Συγγρού, από τον πρόεδρο και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, οι απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι είναι χιλιάδες. Πού θα καταλήξουν λοιπόν αυτοί;

Αν κρίνω από τη σύντομη ομιλία του πρωθυπουργού προς το ακροατήριο του, αλλά και αποδέκτες όλους τους ψηφοφόρους, μπορώ να πω ότι σε αυτές τις εκλογές συγκρούονται δύο κόσμοι.

Από τη μια ο Αντώνης Σαμαράς που όπου βρεθεί και όπου σταθεί επενδύει στο φόβο τη χρεοκοπία και καταστροφή(!)

Και από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας να επενδύει στην Ελπίδα, το όνειρο και την αναγέννηση. Ποιόν θα επιλέξει ο Ελληνικός λαός;

Κατά την προσωπική μας εκτίμηση και την επαφή με τα λαϊκά στρώματα η καθημερινή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τη ΧΑ με εκφοβισμό και κινδυνολογία δεν περνάει πλέον στον Έλληνα που έχει ξυπνήσει. Ο φόβος και ο τρόμος έγινε συνοδοιπόρος του στην καθημερινότητα και αυτόν θέλει να διώξει. «Ας δούμε και μια αλλαγή βρε αδερφέ λέει συχνά ο λαός. Ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, δεν θα καταστραφεί η χώρα μας». Ναι! έχουν απόλυτο δίκιο ας δοκιμάσουμε πού ξέρεις; Μπορεί να βγει κάτι καλό.

Κατά τα άλλα η κοπή της πίττας δεν επιφύλασσε εκπλήξεις. Ήταν εκεί όλα τα αστέρια της ΝΔ. Πρώτο τραπέζι πίστα. Γ. Γιακουμάτος, Γ. Ανδριανός και πολλοί άλλοι. Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης που ασπάσθηκαν θερμά μεταξύ τους! Βλέπετε το «αίμα» νερό δεν γίνεται. Διακριτικά δίπλα στον πρόεδρο όρθιος ο φοβερός και τρομερός «Μανόλο». Κατά κόσμον Μανώλης Μαυρομμάτης. Ήταν ακόμη, Ν. Μπακογιάννη, Κ. Χατζηδάκης Π. Παναγιωτόπουλος Θ. Μπούρας Ν. Κακλαμάνης κ.ά. Για Πολλούς από αυτούς, μετά τις εκλογές η βουλή θα είναι μια ωραία ανάμνηση. Ας ψάχνουν από τώρα για δουλειά, αν και δεν νομίζω να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Σύντομα όμως θα σας έχω νέα για την πορεία των εκλογών.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρισκόμαστε στους Δελφούς και επιστρέφοντας θα σας φέρουμε νέα. Όπως θα θυμούνται όσοι μας διαβάζουν, στις ευρωεκλογές είχαμε επιτυχία 99%. Η μόνη αποτυχία που μας έδωσε η «ΠΥΘΊΑ» ήταν το «Ποτάμι» που η πρόβλεψη ήταν για έναν ευρωβουλευτή και έβγαλε δύο. Σε όλες τις άλλες προβλέψεις υπήρχε απόλυτη ακρίβεια.

Υπομονή, τώρα έχουμε και Γιώργο Παπανδρέου μην το ξεχνάμε, τον οποίο κάποιοι καθαίρεσαν και θέλει να πάρει το αίμα του πίσω.

Comments are closed.