Θρίλερ με «αρπαγή» της Αντζελα Γκερέκου από τη ΝΔ – τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Θρίλερ με «αρπαγή» της Αντζελα Γκερέκου από τη ΝΔ - τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Το να είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα συζητά η υφυπουργός Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου, η οποία μόλις δύο 24ωρα νωρίτερα, τη Δευτέρα, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της στην ίδια περιφέρεια με το ΠΑΣΟΚ.

Πληροφορίες θέλουν την Αντζελα Γκερέκου να έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με το Μέγαρο Μαξίμου, εγκαταλείποντας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ , με το οποίο εκλεγόταν ανελλιπώς από το 2004.

Σε μια εμφανή προσπάθεια να την εκθέσει, η Χαριλάου Τρικούπη δημοσιοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης τη δήλωση που είχε κάνει τη Δευτέρα η Αντζελα Γκερέκου με την οποία ανακοίνωνε την υποψηφιότητά της με το ΠΑΣΟΚ για τις προσεχείς εκλογές..

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε επί λέξει:

«Για ενημέρωσή σας, σάς προωθούμε τη δήλωση της Α. Γκερέκου που έκανε τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

“Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά.

Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα.

Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες όσων ασπάζονται την ανάγκη για έναν ισχυρό τρίτο πόλο, με αναβαθμισμένη θέση σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής. Που θα κάνει πράξη μια άλλη στρατηγική για τη χώρα, αξιοποιώντας προς όφελος των πολλών τις δυνατότητες και την ασφάλεια που εγγυάται η συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Αυτή την ελπίδα των συμπολιτών μου θέλω να εκφράσω.

Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό τους”».
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Comments are closed.