Η αναποφάσιστη Μπουσδούκου, το sms του Χατζή στην Κοσιώνη και η αποχώρηση Αυτιά (βίντεο)

 

Η αναποφάσιστη Μπουσδούκου, το sms του Χατζή στην Κοσιώνη και η αποχώρηση Αυτιά

Το ευφυές σποτάκι του ΣΚΑΙ για τις εκλογές

Αξημέρωτα πήγε στο εκλογικό τμήμα ο Γιώργος Αυτιάς για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και αυτό δεν είχε ανοίξει καν! Ως γνωστόν ο δημοσιογράφος είναι πρωινός τύπος και ξεκίνησε νωρίς – νωρίς, αλλά υποχρεώθηκε να φύγει και να επιστρέψει αργότερα… Η Άννα Μπουσδούκου – πάλι, τηρώντας την παράδοση των νέων που πηγαίνουν μεσημέρι για να ψηφίσουν… στάθηκε υπομονετικά στην ουρά, αλλά δήλωσε αναποφάσιστη, με αποτέλεσμα να χάσει τη σειρά της, από τον φουριόζο και αποφασισμένο Σπύρο Μάλλη!

Η αναποφάσιστη Μπουσδούκου, το sms του Χατζή στην Κοσιώνη και η αποχώρηση Αυτιά

Από την άλλη πλευρά, ο Τάκης Χατζής ενώ μπαίνει στο παραβάν για να διαλέξει ψηφοδέλτιο… βγάζει το κινητό και αρχίζει να στέλνει SMS στη Σία Κοσιώνη λέγοντάς της «Έχω αποκλειστεί» (για δικαιολογήσει την αργοπορία του στο studio)!

Στη συνέχεια ακολουθεί ο Βασίλης Λυριτζής με το ψηφοδέλτιο στο χέρι (αποφασισμένος) να αναφωνεί με νόημα «Αργήσαμε», για να τον διορθώσει ο Δημήτρης Οικονόμου που βγαίνει από το παραβάν «Μη βιάζεσαι»!

Το σκηνικό συνεχίζεται με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα που φθάνουν ταυτόχρονα στο παραβάν και σπρώχνονται για το ποιος θα μπει πρώτος… Ενώ το ευφυές σποτάτι του ΣΚΑΙ για την ημέρα των εκλογών κλείνει με τη Σία Κοσιώνη να ρίχνει στην κάλπη τον φάκελο με το logo του καναλιού και τον Αλέξη Παπαχελά να φοράει τα γυαλιά του και να της λέει «Έγκυρο»! Και την Εύα Αντωνοπούλου να παραδέχεται ότι «Αυτή η ομάδα δεν παίζεται»!

Η αναποφάσιστη Μπουσδούκου, το sms του Χατζή στην Κοσιώνη και η αποχώρηση Αυτιά

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες: η ανάθεση στον Μπάμπη Παπαδημητρίου να στήσει την κάλπη (και όχι να την πάρει…), ο Άρης Πορτοσάλτε σε ρόλο γενικών καθηκόντων και επίβλεψης, ο Αλέξης Παπαχελάς σε ρόλο δικαστικού να σφραγίζει τα βιβλιάρια (που δεν έχουμε πια), ο Παύλος Τσίμας εφορευτική επιτροπή, και η απουσία Μπογδάνου!

Δείτε το

Comments are closed.