Εκλογικός μαραθώνιος στη ΝΕΡΙΤ

 

Αντριάνα Παρασκευοπούλου - Φάνης Παπαθανασίου

Επί ποδός θα βρεθεί την Κυριακή 25 Ιανουαρίου όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό της ΝΕΡΙΤ για την κάλυψη της εκλογικής αναμέτρησης, με ειδικές εκπομπές από νωρίς το πρωί έως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Από τις 07.00 έως τις 12.00 η Σταυρούλα Χριστοφιλέα και ο Γιάννης Σκάλκος θα  μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών.

Στις 12.00 και έως τις 15.00 τη σκυτάλη της  ενημέρωσης παραλαμβάνουν η Βάλια Πετούρη, η Μάριον Μιχελιδάκη και ο Διονύσης Μποτώνης.

Σε απευθείας σύνδεση θα μεταδοθούν οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών  μπροστά στην κάλπη, ενώ οι ανταποκριτές της ΝΕΡΙΤ θα μεταφέρουν την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας σε κάθε γωνιά της  Ελλάδας.

Η εκλογική βραδιά θα ξεκινήσει στις 17.00 από το κεντρικό studio της ΝΕΡΙΤ, με παρουσιαστές την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και τον Φάνη Παπαθανασίου.

Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00 ακριβώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος  θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll.

Αμέσως μετά, θα μεταδοθούν οι πρώτες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία σε απευθείας σύνδεση.

Στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ εκπρόσωποι των κομμάτων, δημοσιογράφοι και ειδικοί θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και θα αναλύουν την επόμενη ημέρα

Στις 21.30 θα γίνει και η πρώτη εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος από τη Singular.

Σε συνεχή ροή θα μεταδίδονται τα ποσοστά και οι έδρες των κομμάτων στη νέα βουλή και σε ζωντανές συνδέσεις οι  δηλώσεις  όλων των πολιτικών αρχηγών, οι σχεδιασμοί στα  κομματικά επιτελεία και ο απόηχος του εκλογικού αποτελέσματος στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα  εκλογικά αποτελέσματα και οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών θα είναι επίσης διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας  www.nerit.gr.

Comments are closed.